Uyarı !!

Zynpks
Zynpks

2658 Puan

Merhaba pet severler başımızdan geçen talihsiz bir olaydan bahsetmek istiyorum oğlum pirinç ip yuttuğu için maalesef ameleyat oldu çok şükür ki ultrosonda veterinerimiz fark etti ve kurtuldu bebeğim sanirim gece biz uyurken yutmus gündüz devamlı yanımızda küçük bir ip olmasına rağmen tehlike oluşturdu bizim başımıza gelen başkalarinin başına gelmesin oyun oynarken yutabiliyorlar maalesef :(

7 CEVAP

pisipisi123
pisipisi123

5779

Çok geçmiş olsun

GammaLamina
GammaLamina

10574

Evde de her şey kumaş. İplik bulunmamasına imkan yok evlerde :( Bazen dışkıyla çıkıyor ama hekim ultrasonla bakıp ameliyat kararı aldığına göre zor bir yerde kalmış olabilir ip. Oluyor böyle talihsizlikler. Çok büyük geçmiş olsun.

Fatiko
Fatiko

11964

Dışkıyla çıkmaz mı ki

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Maalesef ne kadar dikkat etsen de kimbilir neler yutuyorlardir biz gormeden. Halilarin püskulleri falan var.. her zaman ameliyat gerekecek birsey yok ama sizinki cok talihsiz olmus. Nereye takilmis ip nereden cikardilar?

Çok çok geçmiş olsun :(( Sürekli yerden birşeyler yemelerini çözmenin bir yolu olsa keşke. Ponçik de yerde ne bulursa ağzına atıyor, sürekli çalışan minik bir süpürge gibi. yakalarsam alıyorum ağzından. en son sokakta gezerken yerde antibiyotik hap bulup yuttu; güç bela yarısını alabildim. mecburen kusturmuştuk, yuttuğu kısmı çıkarmak için.

Zynpks
Zynpks

2658

Bağirsaklarina dolanmiş maalesef :( hepinize oğlumla teşekkür ediyoruz iyi dilekleriniz için ♡

Zynpks
Zynpks

2658

Teşekkür ederiz maalesef öyle çok haklısınız :(

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 521 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.939 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR