Tavuksuz Yavru Kedi Maması

Ayseghoul
Ayseghoul

2654 Puan

Araştırdım bir tek la vitalde yavru somonlu kedi mamasına rastladım. O mamanın da yeterli olmadığını söyleyenler olmuş. Akıl danışmaya geldim.


Bizim çocik mantarla (ringworm) mücadele ediyor. Ecosin uygulamasına başladık 2 hafta önce, iyileşme var ancak mantarı ilerlediği için yavaş ilerleyen bir süreç oldu. Normalde advance kitten ile besleniyor. Bütçe kaygısından ötürü matisseye geçmeyi düşünüyorduk ancak tavuklu mamaya da bir son vermek istedik. Önerileriniz nedir? Somonlu yahut kuzulu yavru kedi maması deneyimi olan var mıdır? Bütçem de sınırsız değil. Ancak elimden geleni yapacağım.

10 CEVAP

Sselin1
Sselin1

122024

Yavru kedi mamasi kullanmaniz sart degil onemli olan mamanin degerlerinin yüksek olmasi. n&d nin yavru kedi mamasinin tek ozelligi boyutunun küçük olmasi içerigi yetiskin mamasiyla birebir ayni zaten. Ama ben balikli degil kuzulu mama kullanmanizi tavsiye ederim yavru kedileri balikli mamalar genel olarak ishal yapiyor. Kediniz de bayagi küçükmüş agir gelebilir.

Ayseghoul
Ayseghoul

2654

Kedimiz en fazla 3 aylık bu arada :) siyah, gölgeli leopar desenli, etkileyici, tuttuğunu koparan bir bey kendisi. Kısırlaşacak zamanı geldiğinde o yüzden kısır olmayan dişi çocikleriniz heveslenmesin :P böyle bir şey yazasım geldi kedime kanım kaynadı sanırım, kızmayın :D

Ayseghoul
Ayseghoul

2654

Yetişkin maması verebileceğimi bilmiyordum. Bu süreç için n&d önerilerinizi değerlendireceğim sanırım. Açıkçası advance’i veterinerimize tepki olarak aldık biraz. ProPlan satıyor diye sürekli övüyor ve burada yazanları görünce de Advance alırız daha iyi diye düşündük başta. Mantarı geçene kadar bütçeyi biraz zorlarız sonrasında olmadı n&d ve matisseyi karıştırarak veririz. Durumlara bakarız:) çok teşekkürler bütün cevaplarınız için. Morina balıklıyı da inceleyeceğim. Notlarımı aldım :) Vaktinize sağlık.

Arthur5
Arthur5

723

Prochoice kuzu etli var bi de ama o da pek iyi degil

Sselin1
Sselin1

122024

N&d düsük tahıllinın kuzulu mamasini alabilrsiniz. Ama kilosu 36 lira bütcenizi biraz zorlayabilirseniz en iyisi bence.

advance pet fodd is a poor quality food.NATURAL & DELİCOUS (N&D) choose any of the adult choices of food. only grain size is different anyway.


advance mama kalitesiz bir mama.NATURAL&DELİCOUS (N&D) mamanın yetişkin seçeneğinden herhangi birini tercih et.sadece tane boyuu farklı zaten.

advance medium quality meal is not good but not bad as well.


advance orta kalite bir yemek iyi değil ama kötü de değil.

you have cod fish on a site of your country.


senin ülkenin bir sitesinde morina balıklı var.


link

Evet arkadaşların da dediği gibi bir süre (mantarı geçene kadar) yetişkin maması versen çok sıkıntı olmaz. Nd ya da matissenin balıklı ya da kuzulu çeşidini alabilirsin.

Ayseghoul
Ayseghoul

2654

Umarım tüyleri geri yerine gelecek. Yavrum benekli gibi görünüyor kürkü siyah olduğundan mütevellit. Koca bir kara deliğe dönüşene kadar bekleyeceğiz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 570 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR