Bahçede Bakacağım Kediyi Kaçmadan Nasıl Bahçede Tutarım?

Lunas
Lunas

5265 Puan

Çok çaresizim asla eve girmesi olmuyor kapalı bir yerde strese girer diye korkuyorum yani nasıl usulcacık yuvasında uyur?

4 CEVAP

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Alişinca uyur ama illa gezinirnsokakta yani, kediyi tutamazsiniz bahce sinirlari icinde. Ama mamasi suyu olursa illaki doner dolasir gelir başina bir is gelmedigi surece

Ayse_naz_G
Ayse_naz_G

118091

Tutamazsınız.

Almnsyl
Almnsyl

1744

Bahçede her zaman durmaz. Aynısı ben de yapıyorum merdiven altında boşluk var yuvası orada. Bahçenin birkaç yerine su koy maması bir yerde olsun. Oyun oynayabileceği bir oyuncak al sokaktan da gelecek ise 20tlden aza pire damlası var alabilirsin ondan. Yavruyken zor olur mu bilmem ama sevginide hissetmesi lazım. Küçüklükten alışırsa büyüyünce sorun olmaz. Ve iki yavruyu da çağır hangisi gelmeye yaklaşırsa onu al bağlı kalması için daha iyi olur. Sıcak havalarda yatması içinde kasadan yatak yapabilirsin hani manavlarda meyveler sebzeler konulan. Kedileri almadan önce de kendine alıştır. Ben hepsini yaptım ve geziniyor sokakta ama seslenince geliyor. Belli bir ad koy, künye al üstünde telin ve adı yazsın. Çıngıraklı bir tasma da alabilirsin.

Almnsyl
Almnsyl

1744

Evini kapalı yaparsan korkup kaçabilir kapatmamalısın

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 373 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79876 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR