Sağlıklı Mı?

Rkandu11
Rkandu11

5220 Puan

İlk mamamız proplan sonrasında nd kullandık ve mamamız bitti bir kaç gün tavuk , yoğurt ve peynir yemek zorunda kaldık. Annem habersiz şekilde 15 kilo “tavuklu reflex hıgh qualıty” yavru kedi maması almış. Mama hakkında bilgisi olanlar düşüncelerini paylaşırsa sevinirim ayrıca mama değişikliği olduğu zamanlar yaklaşık 1 hafta yeni mamayla karıştırılarak geçiş süreci var bunu biliyorum ama elimde mama olmadığı için karıştıramadım. Her hangi bir olumsuz durum olur mu?

5 CEVAP

BalliBadem
BalliBadem

121963

Ben reflex kullammıştım kötü değil fakat nd den reflex e düşmeniz pek iyi olmamış olumsuzluk olup olmamasıda da kedinin bünyesiyle alakalı

toffy_the_cat
toffy_the_cat

13851

Ben şuan sokak kedilerime o mamayı kullanıyorum ve gayet sağlıklılar.Bence N&D mama aıl tekrar ve bu mamayı sokak canlarına dağıtın.Bu sizin trcihiniz tabii ki.Ben olsam o mamayı sokak kedilerine dağıtırdım.Siz isterseniz ullanın kedinize tabii.

lokum_sakiz
lokum_sakiz

771

Bende sokak kedilerime reflex kullandım bir ara gayet iyidi.Ama et olmadığı için bıtaktım,İştersen ver ama akadaşın dediği gibi sokak kedilerine verebilirsin.Ben kullandığım sürede sıkıntı yaşamadım.

Rkandu11
Rkandu11

5220

Çok teşekkür ediyorum , sağolun

Rkandu11
Rkandu11

5220

Çok teşekkür ediyorum , sağolun

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 414 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80239 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR