Kedime Ne Oluyor ?

alcngny
alcngny

373 Puan

Merhabalar,
Sanırım artık kızacaksınız iyi ki bir kedi sahiplendin sürekli bir şeyler sorup duruyorsun diye :)..
Kedim prenses bugün ilk defa evde 4-5 saat kadar yalnız kaldı ve çok uslu durdu bende ona küçük bir sürpriz yaptım ve 3 boğum kadar ödül maması verdim. Bunu anlatıyorum çünkü hareketlerini bunla bağdaştırıp kötü şeyler olma ihtimalini sıfıra indirmek istiyorum. Ödül mamasını verdikten bir müddet sonra sürekli yerde yuvarlanmaya patilerini halıya takarak sırtını kaşır gibi sürüklenmeye ve sürekli mırlamaya başladı. Ve yerde yatıp bana bakarak çıngınlar gibi miyavlayıp mırlamaya başladı bende onu taramak için yanına gittim ben taradıkça o sanki mutluluktan uçuyor gibiydi taradıkça farkettim bugün diğer günlerden 8-10 kat tüy döküyordu bir süre sonra tüylerinde siyah bir şey gördüm parmağıma aldığımda küçük böcek gibi bişey olduğunu farkettim gibi diyorum çünkü hayatımda daha önce kedi beslemediğim için bit pire herhangi bir parazit nasıl görünüyor bilmiyorum 2 gün önce dış parazit damlası yapıldı acaba vücundakiler ölüp onu kaşındırarak düşüyor mu yoksa balkondan mı birşeyler tüyleri arasına girdi karar veremedim. Bir diğer hususta kedim konuşkandır evet ama bugün resmen çenesi düştü ve ben onu tararak popusunu tavana dikip başını aşağıda tutmaya başladı acaba bu kızgınlık belirtisi olabilir mi. Ben bu mesajı yazarken ağlar gibi sesler çıkarıyor ayrıca ne oldu acaba :)

3 CEVAP

Zynpkck
Zynpkck

13392

Kediniz 6 ay geçtiyse bu net kızgınlık belirtisidir banyoya girip bacağını koparıyormuşcasına bağırıyosa genizden evet işte o muhteşem uykusuz döneme girmissinizdir

pinarcaya
pinarcaya

19123

Hayirli olsin kediniz kizginliga girmis:)

Gozdetemizel
Gozdetemizel

12519

Bagirmiyor miyavlamiyor ama evin en cok eko yapan yerinde boguruyosa kizginliktir evet.gordugunuz seylerde pire olabilir dis parazit yapildiysa takiplemekte fayda var.pire varsa yumurtasi da vardir diye dusunuyorum.
Kisirlastirmayi dusunurseniz lutfen oncesinde kan testlerini yaptirmayi ve kedinizin en az 3 kg olmasi gerektigini goz onunde bulundurun,ozellikle disiyse kizginlikta olmasin operasyon zamani.gecmisler olsun uykusuz gecelere hosgeldiniz :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 480 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81332 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR