Kedimin Gözünde Bir Problem Var Ne Yapmam Gerekiyor?

ppbyy
ppbyy

332 Puan

Kedimin iki gün önce bir şeyi yoktu dün bir gözünü kıstığını fark ettim. Bugün hala kısık olduğunu görünce çayla sildim aradan 6-7 saat geçti kedimin göZünün sulandığını ve aktığını gördüm. Ne yapmalıyım. Çok korkuyorum bir şey olacak diye.


5 CEVAP

Lunas
Lunas

5265

Veterinerinizle konuşun.

Sselin1
Sselin1

122024

Önemli bir sey oldugunu düşünmuyorum yavru kediler de genel olarak göz akintisi oluyor mikrop kapabiliyor günde 2 kere genta damla kullanirsaniz kisa surede duzelecektir. Tabi kotuye giderse veterinere gitmeniz daha iyi. Bir de bazi kedilerde parfumlu kumlar goz akintisina vs sebep olabiliyor. Tekrarlar ise kumu da degistirip bakin isterseniz.

https://www.hayvanlaricinhersey.com/urun/crystalin-animal-health-yara-temizleme-antiseptigi-100-ml?gclid=Cj0KCQjwvdXpBRCoARIsAMJSKqLgxbg1YY3hl9vEOV5unRePHFdbkbhWpgVD8G25eO-XbNMgVXeulzAaAjyOEALw_wcB Bunu veterinerlerde bulabilirsin bende kedimde bu spray ı kullanıyorum. Veterinerde 50 tl idi ama internette 26 tl bide bunu sıkarken gözünün içine asla gelmesin eğer gelirse yıkamak zorunda kalırsınız.

Zynpkck
Zynpkck

13392

Papatya çayı deneyin ben kedimin gözündeki akıntıyı papatya çayıyla geçirmiştim

eylemcaliskan
eylemcaliskan

12219

Konjonktivit gibi görünüyor. İç göz kapağında kızarıklık var mı? Arkadaşın dediği gibi genta damla kullanırsanız kısa sürede iyileşecektir. Tabi mümkünse yine de veterinere götürmenizde fayda var. Geçmiş olsun

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 677 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79853 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR