Bonacibo Mama İyi Mi

Sulecrn
Sulecrn

14129 Puan

Kedim için reflex kullaniyordum. Ama tüy dökümü yaptı. Kedimin masraflarını kendi bursumdan ödüyorum bu yüzden uygun fiyatli almak istiyorum bonacibo kitten markasını da araştırdım. Gayet iyi yorumlari vardı birde size sormak istedim ♡

7 CEVAP

GammaLamina
GammaLamina

10574

İçerik olarak iyi gözükmüyor, fakat bir arkadaşım kedisini iki yıldır o markayla besliyor. İki yıldır herhangi bir problem çıkmadı, bağışıklık sistemi kuvvetli ve geçen yıl yapılan kısırlaştırması da gayet sorunsuz geçti. Yine de çıkmayacağının garantisi kesinlikle yok.


Yalnız Bonacibo Reflex'ten kesinlikle içerik olarak daha kötü değil, hemen hemen aynı. Hatta ham protein oranı daha yüksek, yağ oranı daha düşük (reflex plus ile yağ oranları aynı). İçeriklerine baktığımızda da Reflex'de tuz ilavesi var. Her ikisinde de bağırsak sistemine iyi gelen doğal katkı maddeleri var. Reflex plusta ekstra doğal olup olmadığı belirtilmemiş koruyucular var. Bonacibo'nun tek eksik yanı (reflex ve reflex plus ile karşılaştırıldığında) içindeki vitaminlerin yüzdesi verilmemiş o kadar. A, E ve D3 vitaminleri kesin olarak var ve tablolarında diğer markalara kıyasla daha yüksek olduğu vurgulanmış.


Reflex mi Bonacibo mu derseniz ikisinin arasında çok büyük bir fark yok. Bence geçin. Genel olarak Bonacibo iyi mi dersek hayır ama açığı ek besinlerle kapatılabilir. Öğrenci olduğumuz için de bunu tavuk haşlayıp vermek, arada yoğurt vermek gibi şeylerle dengelemeye çalışabiliriz.


Bu işler her zaman mama ile ölçülmüyor, bünyenin çok etkisi var. Benimkiler daha kaliteli bir mama ve düzenli aşılamaya rağmen bünyesel olarak (anne sütünü iyice aldılar) arkadaşımın kedisinden güçlü değil. Dediğim gibi ileride ne olur gerçekten bilemem ama şu anki gerçekliği de inkar edemeyiz.

Gamzessven
Gamzessven

21488

Bonacibo reflexten daha kötü emin olun. Golosinin büyük paketinden alırsanız baya idare eder sizi

Sulecrn
Sulecrn

14129

Çokk teşekkür ederimm bu kadar ilgilenip yazdığınız için ben de sizin dediğiniz gibi alıp deneyecegim biraz yoğurtla tavuk etiyle değerlendirecegim . Cok çok teşekkür ederim ♥

Zynpkck
Zynpkck

13392

Bonacibo iyi bi mama değil golosiyi aratır bence ki alamıcaksanda reflex devam et bonacibo çöp mama

BalliBadem
BalliBadem

121963

Aro al ikisimdende iyi bi mama hemde uygun fiyatlı cargoursada var tabi paran yeterse golosi veya matisse daha iyi olur

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Kucuk kedilerde tuy fazla dokulmez ki, dokulse de mamadan kaynaklanmayabilir

Sulecrn
Sulecrn

14129

*destekleyecegim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1693 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80118 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR