Mama Değişikliği

Miracacar
Miracacar

807 Puan

Petshop'tan açık mama almaya karar verdim prochoice ekibi ayrılmış ayrılan ekip yeni bir mama üretiyor adı pro formance bana şiddetle tavsiye etti ama internette bulamıyorum low grain yazıyordu paketinde kuzu eti ve pirinçli bir mama bu mamadan haberi olan varmı fiyat olarak pro choice'dan yüksekti kaliteli olduğuna inanıp aldım ama sizlerinde fikrini almak istedim

9 CEVAP

GammaLamina
GammaLamina

10574

Açık mama alırken kaliteye bakmak biraz ironik olur ya. Elimde çok güzel bir tavuk var ama iki gündür buzdolabına koymuyorum gibi bir şey bu. Bu konuda 'yer güvenilir ama' demek de mantığa ters düşer. Yurt dışından gelen mamanın üretim fazla/ ihtiyaç fazlası gibi bir durumu olmaz, kimse az miktarda satıp daha fazla para kazanacağı bir ürünü açıp da daha çok miktarda daha ucuza satmaz. En kötü ihtimalle mama sahtedir, en iyi ihtimalle mama bayattır. Başka alternatifleri değerlendirmenizi öneririm. En iyi markanın açık mamasını sorsanız bile kaliteli demek mümkün olmaz.

Sselin1
Sselin1

122024

Pro choice gibi mamalar et icermiyor protein tozu ve bolca tahil iceriyor. Matisse alabilirsiniz 10 kilo alirsaniz kilosu 25 liraya geliyor. Daha kaliteli olarak n&d dusuk tahilli tavsiye ederim onunda kilosu 36 lira.

toffy_the_cat
toffy_the_cat

13851

İçerik nedir ?

Ecerana
Ecerana

14974

Soru hakkında bilgim yok ama gammalamina ya cevap vermek istedim. Taze açık mama satan petshop lar da var Bn matisse marka mama alıyorum direk 200-300 lira gibi bi miktar veremeyeceğim için bir mama ya aylık 4 kilo şeklinde açık matisse alıyorum. Aldığım petshop çeşitli mama markalarını koli şeklinde alıp birer kiloluk kilitli poşetlere koyuyor ve mamanın son kullanma tarihi de yapıştırılıyor paketin üzerine ayrıca adamlar açık mama satma üzerinde ilerlediği için de 10 kilo mama aldığımda kilosu ne kadar a geliyorsa tekli paket aldığımda da o fiyata denk geliyor sadece iki kilo alırsam 3-4 lira bi fark oluyor bazen o kadar. Her petshop dan değil ama tazelik konusunda hassas davranan petshoplardan açık mama alınabilir. Bnim yaşadığım şehirde plastik kovalar a mamaları boşaltıp oradan da tartıp verdikleri için yani hem plastik kap da durduğu hem de iki de bir kovanın ağzı açıldığı için Bn İzmir den getirtiyorum.

Almnsyl
Almnsyl

1744

Ben olsam almazdım.

bappatan
bappatan

11044

Ben açık mama aldığımda kedim yememişti. Muhtemelen kötüydü veya bayattı açık mamaya güvenmemek gerekiyormuş. Size de tavsiyem çok fazla almamanız. Ya da hayırlı olur belki sokaktakilere de gidebilir :)

toffy_the_cat
toffy_the_cat

13851

Ben sokak kedilerime açık reflex alıyorum onlara 15 kg mama geliyor ve yayım kiloya hemen oaketleyip kilosu 15 e satıyorlar.Bazen indirim oluyo.

toffy_the_cat
toffy_the_cat

13851

Birde properformance tahıl ve gerçek et içermiyor.Dedijleri gibi.İçeripinde et olan ve tahıl çok olmayan mamalar tercih etmelisin.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 502 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78252 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR