Kedimin Tuvaleti

berkwsx
berkwsx

737 Puan

Merhabalar hayatımda ilk defa bir evcil hayvan besliyorum kuş ve kedi hariç bir çok bilgiyi internetten edindim fakat bazı sıkıntılarım var tuvalet gibi tuvaleti odama koydum kabıda var filtreli bir kap ve kapalı kum olarakta funny cats kedi kumu kullanıyorum topaklanan kumlardan ama aşırı koku yapıyor nereye koyacağımı şaşırdım balkon açık hasta olur diye korkuyorum daha 3 aylık tuvalette deterjan vs. başka bişey yer diye korkuyorum keza banyoda öyle nereye koyacağımı şaşırdım bazı sitelerde kokunun mamadanda kaynaklanabileceğini söylemişler mama olarakta proplan junior yavru kedi maması kullanıyorum lütfen yardım edin

2 CEVAP

Gamzessven
Gamzessven

21488

Geniş bir koridorunuz varsa oraya da koyabilirsiniz baya hava aldığı için kokmuyor bizde. Banyoya da koyabilirsiniz sıkıntı olmaz.
Kumunuzdan da kaynaklı olabilir reflexin kumlarından deneyin bir de. Koku hapsetmesi iyi diye biliyorum.

GammaLamina
GammaLamina

10574

Bu sıcak havada (Türkiye'de yaşıyorsanız) hasta olmaz, ama açık balkondan düşebilir. En temele inerseniz sorun büyük ihtimal kumunuzda. Başka bir markaya geçmenizi öneririm, kullandığınız markanın adını ilk defa duydum. Proplan juniordan kaynaklandığını hiç sanmıyorum kokunun. Yine de bu mamanın kediye ne kadar yararlı olacağı da elbette tartışılır.


Bir de kumu odanızda tutmayın lütfen. Kendi sağlığınız da önemli. Sakin, sessiz bir bölgeye koyun.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 449 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80256 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR