Royal Canin Mama

VASVIYE
VASVIYE

2566 Puan

herkes royal canin in çok kötü olduğunu söylüyor kedimin 2 sine küçükken hills diğerine proplan kullandım şimdi royal canin in kısır kedi mamasını kullanıyoruz 3 ünede veterinerimizin tavsiyesi ile başladık kedilerim severek kullanıyor siz ne düşünüyorsunuz

8 CEVAP

lokum_sakiz
lokum_sakiz

771

Tavuk unu, mısır glüteni unu, mısır, pirinç kabuğu, buğday, buğday glüteni, bezelye lifi, doğal aromalar, tavuk yağı, bira pirinci, kurutulmuş sade pancar küspesi, hububat damıtıcıları, kurutulmuş maya, bitkisel yağ, sodyum siliko alüminat, balık yağı, kalsiyum sülfat, tuz, psyllium tohum kabuğu, potasyum klorür, sodyum pirofosfat, fruktooligosakaritler, kolin klorür, vitaminler [DL-alfa tokoferol asetat (E vitamini kaynağı), L-askorbil-2-polifosfat (C vitamini kaynağı), niasin takviyesi, biotin, riboflavin takviyesi, D-kalsiyum pantotenat, piridoksin hidroklorür (B6 vitamini), A vitamini asetat, tiamin mononitrat (B1 vitamini), B12 vitamini takviyesi, folik asit, D3 vitamini takviyesi], DL-metionin, taurin, iz mineralleri [çinko Proteinat, çinko oksit, demir sülfat, manganez proteinat, mangan oksit, bakır sülfat, kalsiyum iyot, bakır proteinat, sodyum selenit], L-karnitin, biberiye özü, karışık tokoferoller ve sitrik asit ile korunmuş.


Chicken meal, corn gluten meal, corn, rice hulls, wheat, wheat gluten, pea fiber, natural flavors, chicken fat, brewers rice, dried plain beet pulp, grain distillers dried yeast, vegetable oil, sodium silico aluminate, fish oil, calcium sulfate, salt, psyllium seed husk, potassium chloride, sodium pyrophosphate, fructooligosaccharides, choline chloride, vitamins [DL-alpha tocopherol acetate (source of vitamin E), L-ascorbyl-2-polyphosphate (source of vitamin C), niacin supplement, biotin, riboflavin supplement, D-calcium pantothenate, pyridoxine hydrochloride (vitamin B6), vitamin A acetate, thiamine mononitrate (vitamin B1), vitamin B12 supplement, folic acid, vitamin D3 supplement], DL-methionine, taurine, trace minerals [zinc proteinate, zinc oxide, ferrous sulfate, manganese proteinate, manganous oxide, copper sulfate, calcium iodate, copper proteinate, sodium selenite], L-carnitine, rosemary extract, preserved with mixed tocopherols and citric acid.


mısır ve mısır glüteni unu,bığday ve buğday glüteni,pancar küspesi ve et içermiyor.Zaten kakliteli olsaydıda almacdım.Hayvan deneyi yapıyor bu mamaın firması.


(resmi siteden aldım)


Linki

Çoğu veteriner proplan, hills, royal caninden başka mama önermiyor. Mama konusunda veterinerinize değil de burda tecrübe yaşayanlara güvenmelisiniz. Bütçeniz yeterse ND alın royal caninden çok çok daha iyi.

minnoskoss_123
minnoskoss_123

127658

Royal Canin’e verdiğiniz parayı içeriği daha kaliteli olan mamalara vermeniz daha mantıklı bence. N&D, Matisse gibi mamalar kullanın derim.

pisipisi123
pisipisi123

5741

Söylediğiniz üç mamayı da ne kadar yetersiz içerik ve kötü ün sahibi olsalar da birçok hekim önerir. Çünkü bu markalar kliniklere sponsor. Özellikle Purina ve Mars firmalarını (ProPlan,Royal Canin) araştırırsanız rezilliklerini öğrenebilirsiniz. Mama seçiminizi yaparken size anahtar olacak tek şey kedinizin ihtiyaçlarını bilmek. Bir kedinin zevkle yiyor oluşu o mamanın kaliteli olduğunu göstermiyor ne yazık ki. Çocuğunuzun özelliklerini ve varsa özel ihtiyaçlarını belirtirseniz, burada birçok insan size deneyimleri ışığında yardımcı olacaktır. :)

VASVIYE
VASVIYE

2566

kedilerim kısır 1 i iran kedisi diğer 2 si tekir gayet sağlıklılar ama bu ileride bi sağlık problemi yaşamayacakları anlamına gelmez n&d acana matisse markalarından birine geçmeyi düşünüyorum bi sorum daha var onada hesabıma girip bakar mısınız

VASVIYE
VASVIYE

2566

ücretler sorusu

minnoskoss_123
minnoskoss_123

127658

Hangi soru acaba?

VASVIYE
VASVIYE

2566

n&d 10 kg 400 tl ve iyi içerikli bir mama olduğu söyleniyor royal canin 4 kg 200tl bundan sonra tercihim tabiki de n&d

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 619 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80256 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR