Kedili Evin Temizliği

sapiensasil
sapiensasil

5076 Puan

Kedi olan evler için pratik temizlik önerileri olan var mı ya da evinizi nasıl ve hangi aralıklarla temizliyorsunuz? Kısacası kedili evlerin temizliği ile ilgili siz neler yapıyorsunuz merak ediyorum. Örneğin ben ileride şu evin içinde gezen süpürgelerden (robot) kullanmayı düşünüyorum. Bunun gibi önerileri olan var mı?

4 CEVAP

Biz dyson süpürge aldık. Her gün tüm evi süpürüp siliyorum. Alerjim olduğu için her gün temizlemezsem tıkanıyorum. Silerken sirkeli su kullanıyorum.

Ahsenbb
Ahsenbb

9558

Hergün temizliyorum.Hergün temizlemezsek maması kumu kokabilir.sonra kedi olan ev pis kokuyor derler.Aslında tamamen sahibinin suçudur.
Hergün kum dağıldığı için süpürüyorum kum olan yerleri sirkeli su ile siliyorum.İki günde bir bütün evi temizliyorum.

GammaLamina
GammaLamina

10574

Ben öğrenciyim. Her gün temizlik yapacak kadar vakit ayıramam. Üç günde bir evi yüzeysel bir şekilde fazla kıl ve kumu alsın diye süpürüyorum, haftada bir de köşe bucak temizlik yapıyorum. Onun dışında elbette kumu her gün temizleyip haftada bir kum kabını yıkıyorum.

Gozdetemizel
Gozdetemizel

12519

Once toz aliyorum.cunki almadan supurge calisirsa ucusuyo tuyler heryere.tum ev seramik oldugu icin buharli mop aldim.haftada 1 dettol koyuyorum icine kose bucak heryeri siliyorum.ustunden de duru su ile geciyorum

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 374 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80264 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR