Kedi Göz Akması Tedavisi?

63any63
63any63

618 Puan

kedimin gözleri akıyor çapaklar var sürekli. veterinere gitmeden nasıl tedavi edebilirim

4 CEVAP

Spray kullanacaksınız ilk olarak spray: crystalin animal health
Link
https://www.hayvanlaricinhersey.com/urun/crystalin-animal-health-yara-temizleme-antiseptigi-100-ml?gclid=EAIaIQobChMI7cmEqdHL4wIVWeDtCh0nnAqXEAUYAiABEgL5t_D_BwE


Sonra gözüne terramycin kremi eczaneden al ve sür ama bunu bir kulak çubuğu ile yap gözünün içine girecek şekilde tamamen sürün kulak çubuğuyla krem ve gözünü ovuşturup. Not terramycin 2 çeşit biri göz biri vücut göz olanını alın.
Uygulanış:




  1. crystalin spray i sık ama gözü şuna kapalı olabilir ama açılır kesinlikle göz bebeğine temas etmemesi lazım veterinerde 50 tl gibi bişey o spray ama internette 25 tl falan bence internetten almayı beklemeyin hemen gidip bir veterinerden alın ama internetten alıcaksanız gelene kadar çay sürün (ılık olacak) ama spray 3-4 kat daha etkili.




  2. sonra terramycin göz kremi al eczaneden 10 tl fiyatı eskiden 2.5 tl di ama fiyatı yükselttiler. Neyse kulak çubuğuna terramycin sürün ve kefinizin gözünün içine sürün ve ovuşturup.




  3. Lütfen bu dediklerimi eksiksiz yapın ben kedimin 2 gözünü bu yüzden kaybettim böyle 2 gözü de açıldı ama biri tamamen kör diğeri ise ezilmişti yani iki gözü de kör olmuştu dediğim gibi lütfen uygulayın başka hayvanlarda da görürseniz yapın kediler kör kalmasın.



Merhaba, üstteki arkadaşın dedikleri enfeksiyon varsa uygulanır. Eğer enfeksiyon yoksa her gün ılık çayla çapakları temizlemeniz, gözü silmeniz yeterli olacaktır.

Evet benim kedim de ilk önce akıntı olmuştu ondan sonra çayla gözünü temizlememe rağmen enfeksiyona çevirdi yazmayı unutmuşum eksiğimi tamamladığım için teşekkür ederim @kedizeytinvepeynir ayrıca dediğim spray çaydan daha etkili bence onu alana kadar çay ile idare et. Ben gözü akan çoğu kediyi o spray sayesinde gözünü kurtardım.

63any63
63any63

618

gözleri baya iyileşti .şuan akmıyor sadece arada çapaklar oluşuyor onuda papatya çayı ile temizliyorum. yinede göz kremi almama gerek varmı? ayrıca kulaklarında siyahlıklar var bu normal mi

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 492 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78354 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR