Kedim Sebebiyle Eve Kapandık Kaldık

Fatiko
Fatiko

11964 Puan

Kedim corona strese girmesin diye ne tatile götürebiliyoruz, ne evde tek bırakabililiyoruz özellikle geceleri sabaha karşı bize çok ihtiyaç duyuyor. 2 gün birine bırakıp gittik her yere işemiş tepki olarak. Ben gitsem eşim kalmak zorunda kalıyor eşim gitse ben kalmak zorundayım. Bebek olsa bile daha kolay olurdu sanırım şu durum. Bize bir fikir veren olur mu diye buraya yazmak istedik.

4 CEVAP

Fatiko
Fatiko

11964

Güncel

Ahsenbb
Ahsenbb

9558

Ben yanımda getirdim.Kedi mama kabını ve bazı oyuncaklarını sevdiği şeyleri yanına alırsanız ortamı sevebiliyorlar.Ben tünelini mama kaplarını bazı oyuncaklarını yatağını yanımda getirmiştim.Sıkıntı yaşamadık.Evde bırakmak çözüm değil terkedildiğini hissediyorlar.Evde bıraktım 3 gün hergün arkadaşım mamasını kumunu değiştirmeye gitti bana yapmadığı şebeklikleri ona yapmış gelip gidip sürünmüş sevilmek istemiş üstüne yatmış vs.Birine bırakmak da siz yokken iyi bir çözüm değil.En iyisi yanınızda götürmek:)

Fatiko
Fatiko

11964

Ama sokağa çıktığında bile solunumu hızlanıyor strese giriyor ve bu kedi corona Allah korusun fib e çevirebilir. Ve en az 3. 5 saatlik yol gitmemiz lazım vapurla tatile giderken..

Om3r
Om3r

628

Vala benım kedıde senınkıne benzer 5-6 senedır tatıle gıdemıyom hersene gıdıyodum bakıcak kımsede yok,

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 450 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR