Kedimin Beynindeki Travmaya Bağlı Hasar Düzelir Mi?

Dertlideniz
Dertlideniz

703 Puan

2-3 aylık yavru kedinin üzerine çok ağır bir sandalye düştü .Sandalyeyi kaldırdığımda bir kaç miyavladıktan sonra bilincini kaybetti . Ağzından ve burnundan kan geliyordu .Kliniğe bir kaç dakika içinde götürdüm . Kurtuldu kedicik .Ancak gözleri görmüyor ve sadece sağına dönebiliyor .Sol tarafa bakmıyor ,sol tarafa dönmüyor .360 derece dönerek sol taraftaki her hangi bir objeye ulaşıyor .MR çekilmedi ,kortizon türü bir ilaç kullanıyor .Kaza olalı da bir ay olmak üzere . Bu geçici bir körlük mü ? Beynin sağ tarafının zedelendiği kesin de düzelebilir mi acaba? Göz muayenesinde gözlerde bir kanama ,yırtılma ,...vs olmadığı söylendi .Teşekkür ederim bilgi verecek arkadaşlara .

7 CEVAP

Dertlideniz
Dertlideniz

703

İlk müdahale ve tedavi burada ,Bartın’da yapıldı. Üç gün içinde toparladı çıktı .Eve götürdüğümde anladım kör olduğunu .Tekrar kliniğe götürdüğümde az bekleyelim dedi .bir hafta kadar Sonra düzelmeyince istanbula yolladım .Empati hastanesinde Elhan bey gözetiminde bir ilaç kullanıyor . Salı günü kontrole gidecek .Doktor umutluyum diyor .kafatası kendini onarmış . Bilmiyorum inşallah düzelir .

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Ah canim ya:( insallah iyilesir tamamen, iyilesmese de sevginizi ve sefkatinizi eksik etmeyin ondan

İnşallah kedin iyileşir çok zor bir durum umarım geçici körlüktür başka bence başka uzman profesör bir veterinere danışın

Çok üzücü bir durum :(. Ama böyle durumlarda zamanla düzelme ihtimali oluyor. Umudunuzu yitirmeyin yani.

tarikakgun
tarikakgun

382

Öncelikle çok geçmiş olsun .. Bu tarz vakalarda zaman ve sabır önemlidir. Hekiminizin tutumu ve yorumlarını benimle paylaşırsanız size yardımcı olmak isterim, bu tarz vakalarda kediler köpeklere kıyasla daha güçlüdür. Ve bu tarz yaşadığım vakalarda genellikle iyi sonuçlar aldık.

Zynpks
Zynpks

2658

Inşallah çabucak düzelir çok geçmiş olsun

Zynpks
Zynpks

2658

Inşallah çabucak düzelir çok geçmiş olsun

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 422 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80264 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR