Pug Almak İstiyorum Evde Yalnız Kalabilirler Mi ?

HakanHaktan
HakanHaktan

621 Puan

İngiliz minyatür Pinçher’im vardı ve evde 5 dakika yalnız kalamıyordu.
Pug almak istiyorum. Onlar evde yalnız kalabiliyor mu ?


12 CEVAP

minnoskoss_123
minnoskoss_123

127658

Yanlış anlamayın da “Pinçher” köpeğinize ne oldu?

minnoskoss_123
minnoskoss_123

127658

Köpeğinize çok fazla vakit ayıramayacağınızı düşünüyorsanız sahiplenmeyin bence. İllaha bir dost edinmek isterseniz kedi sahiplenin. Daha mantıklı olur.

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Kedi bile olsa çok sokulgan durmamalarina ragmen yalnizligi sevmiyorlar. Hicbir canli fazla yalnizliktan hoslanmaz ama kopekler daha bir insan bagimlisi oluyorlar tabi

HakanHaktan
HakanHaktan

621

Köpeğim çalındı bahçeye indirdiğimde arkadaşlarla konuşmaya dalmışım Paşam gözden bir an kayboldu o an bir hırsıza denk gelmişiz. Ömrümdeki en kötü günleri onun yokluğuna alışırken yaşadım. Fakat en sevmediğim olayı bırakıp işe gidemiyorduk mesela.

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Puglarda genel bir solunum problemi var, o yuzden cok hareketli degiller. Soluk soluga kaliyolar koştuklari zaman. Pug beslemedim ama biliyorum. Geçmis olsun diger kopeginiz icin.

patiirma23
patiirma23

1205

Çok yakın arkadaşlarım pug besliyor. Evde gün içinde ikisi de çalıştığından sabah 8 akşam 6 yalnız kalıyor. Ama kaka eğitimini eve göre aldı mesela sokak ihtiyacı olmadığandan bu sorunu aştılar. Evde buna uygun ortamınız olacak mı? İlgi isteyen ve hassas da bi cins. Ayrıca evde bulduğu herşeyi yemek istediği de söyleniyor pugların geneli fazla oburmuş. Bildiklerim bu kadar :)

6 saatten fazla köpeklerinizi evde yalnız bırakmayın. etrafı kemirmeleri olası bir durumdur. dişlerinin geçtiği her şeyi sıkıntı ve stressten parçalamak isteyeceklerdir. bunlardan daha önemlisi iştahsızlık ve tüy dökme problemleri artacaktır

HakanHaktan
HakanHaktan

621

Lütfen pug beslemeyen Kişiler konuşmuş olmak için yazmasın. Burada kafamdaki sorulara doğru örneklerle cevap bulmak için yazdım.

minnoskoss_123
minnoskoss_123

127658

Geçmiş olsun, üzüldüm:( Köpeğinizi kaç saat yalnız bırakacaksınız?

HakanHaktan
HakanHaktan

621

Patirma23 cevabınız için teşekkür ederim.


Sabah 8 akşam 6 gibi köpeğin evde yalnız kalması gerekecek eşim ve ben çalışıyoruz çünkü.
Normalde çok ilgiliyimdir. Fakat önceki beslediğim köpek hiç evde yalnız kalmadığı için aşırı şekilde zorluk çektim yarım gün bile evde yalnız kalsa kilometrelerce gidip annenler bırakmam gerekiyordu. 2-3 saatlik misafirliğe gidemiyordum. Tam anlamıyla bizi kendine mahkum etmişti.
Bu yüzden biraz miskin bir arkadaşa ihtiyacım var bu anlamda int de puglar öneriliyor. Tam anlamıyla emin olduktan sonra sahiplenmek istiyorum.

minnoskoss_123
minnoskoss_123

127658

Miskin bir dost istiyorsanız barınakları gezip yaşlı bir köpk de sahiplenebilirsiniz. Ama onların da bakıma ihtiyaçları oluyor. Hele yaşlı olduklarında hasta olma ihtimalleri artıyor felan.

HakanHaktan
HakanHaktan

621

2 yaşında oğlum var aynı zamanda onun oyun arkadaşı olacak aslında barınaktan alıp çok ta bir köpeğede iyilik yapmak istedim fakat oğlum ile tam bir arkadaşlık bağı kurmasını istiyorum. Beraber büyümelerini istiyorum. Bu yüzden uzun yaşanası daha iyi olur diye düşünüyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 3462 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80757 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR