Scottishlerin Eklem Rahatsızlığı Doğru Mudur?

cansucelik07
cansucelik07

2597 Puan

Merakımdan soruyorum:)scottish fold cinsi kedilerin nereye baksam eklem hastalığı diyor.ama benim akrabam scottish fold besliyor hiçte eklem şeyi yok gibi.gayet hopluyor zıplıyor.bu söylenti doğru mudur?yada bu rahatsizlik ilerde bir hastalık yapar mı?

4 CEVAP

bappatan
bappatan

11044

Genetik bozuklukları oluyor. Mesela böyle bezmiş tombik teyzeler gibi oturuyolar ya işte o oturuş omurundalki ağrıdan sebep. Oynayabilir koşabilir ama bu ağrısı olmadığı anlamına gelmez. Zaten labaratuvar ortamında üretilmiş bir hayvan “çok tatlı kulakları kıvrık” dedikleri için genleriyle oynamaları etik değil. Lütfen desteklemeyin.

Niye güncel yazma gereği duydun? Zaten gereken cevap verilmiş.

cansucelik07
cansucelik07

2597

**Güncel **

Her kedi de olucak diye bişe yok o dediğin scottish fold ve scottish fold cinsinin çiftleşme sinden oluyor doğru çiftleşme scottish fold ve british shorthair kedilerinin çiftleşme si böylece dünyaya scottish straight cinsi bir kedi geliyor. Benim kedimin cinsi scottish straight çünkü anası scottish fold babası british shorthair bu yüzden hastalık riski azalmış oluyor. Hem ayrıca hem kedi dede olucak diye bişe yok.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 417 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR