Kedim Paspasi Emiyor

erdemrabia632
erdemrabia632

10029 Puan

KeDim her gün paspasi emiyor sorun ne olabilir


7 CEVAP

eylemcaliskan
eylemcaliskan

12219

Kediniz yavru sanırım. Annelerinden erken ayrılan yavrularda böyle durumlar görülebiliyor. Benim kedim de kardeşinin tüylerini emerdi sürekli.

erdemrabia632
erdemrabia632

10029

Evet yavru daha annesi kardeşleri ölmüş o yüzden aldim eve getirdim

bappatan
bappatan

11044

Tebrikler hiç bırakmayacağı bir huy edinmiş :) ama şanslısınız kediler genelde insan vücudundan veya tişörtlerinden emmek için parçalar bulurlar. Anormal bir durum yok. Vazgeçme ihtimali ise %11 imiş. Paspasınıza da geçmiş olsun :)

Minnakpatipuki
Minnakpatipuki

14052

Bende kedimi ölmek üzereyken buldum gözleri de kör olmak üzereydi ve tek başınaydı annesi yoktu. Bulduğumda 1.5 aylıktı avuç ici kadardı. Annesinden erken ayrılan yavrularda oluyor bu hep huy gibi bisey geçmiyor da. Ben engellemeye çalıştım her geldiğinde hayır deyip uzaklastirdim ama haberim yokken ben uyurken gelip yapmaya başladı yine vazgeçmedi unutmadı bi türlü. Içgüdü gibi bisey mi anlayamadım bende. Şuan 11 aylık ve haala cok cok ses çıkararak tişörtümü emiyo.

MrvSrv
MrvSrv

56

Malesef kediniz anneden yeteri kadar ememedigi icin. Emme refleksi gosteriyo.
Ve 10 yasinada gelse bu huyu dev edecektir.

Minnakpatipuki
Minnakpatipuki

14052

Benim kedimde de aynı şey var geçmiyor. Ben alıştım artık bu konuda beni eğitti :D tişörtlerimi emiyo hep ama o tişörtü yatagimin üstüne koyayım emmez illa tişörtün içinde ben olcam. Gelir yaklaşık 20 dk falan elleriyle masaj yaparak ses çıkarta çıkarta emer sonra gider uyur. Emerken de hic biseyi duymaz transa geçmiş gibi saçma sapan bi hale bürünür korkmayın doğal :D

erdemrabia632
erdemrabia632

10029

Evet evet çok fazla ses çıkartıyor korktum bende acaba aç mi diye ama ne kadar yemekte yese gidip emiyor çok teşekkür ederim :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 335 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81202 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR