Yavru Köpek Sahiplenmek İstiyorum.

DogLike
DogLike

283 Puan

Evimde yavru sevimli bir köpek beslemek istiyorum. Ben araştırdım ama Çorum da maalesef sahiplendirecek birini bulamadım. Ayrıca çevre şehirlerdeki sahiplendirme ilanlarına da baktım ama aradığım kişiler bulunduğu şehirde sahiplendirmek istiyor.


Zamanım bol. Nerdeyse günün her saati artık evdeyim. Yalnızlığımı paylaşabilecegim ufak bir dost istiyorum sadece. Lakin nasıl bulacağım bir fikrim yok. Bu konu hakkında bana yardım etmenizi umut ediyorum. Çorum a yakın şehirlerde olsa yine olur arabam var. Rahat bir şekilde getiririm.

13 CEVAP

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Ah ya buralar köpek kayniyor. Hic mi belediyenin falan barinagi yok? Kopek sahiplendirmek isteyenler cok var heryerde.. illaki bulursunuz, sakin ha satin almayin

Instagramda voddiri hesabına bakın çorumda kendisi her hafta çöplüğe gidiyor çok fazla yavru var

Trakyanscat
Trakyanscat

674

Barinaktan bir can kurtar bence golden almak istiyorsan bazi petshoplarda falan var golden sahiplenmek istiyorum diyosan bulman çok zor.Ancak barinak barinak gezmen lazim vunku kimisine cins kopek geliyor bizim burda pitbull yavrusu bide golden falanda var hatta bir kere rotwiever bile gelmişti bu tarz kopeklere bakamadiklari icin veriyorlar.

DogLike
DogLike

283

epiglottis.
Barınağa gittim normal sokak köpeği hepsi. Bana cins/ırk fark etmez. Normalde alacaktım bir tane ama ablam golden tarzı olsun çocuğum yerine koyar bakarım ona deyince seçemeden geri geldik.


Yani ne yapabilirim bilmiyorum. "Kopek sahiplendirmek isteyenler cok var heryerde.." demişsiniz. Farkındayım. çoğu kişiyi aradım ama dediğim gibi kendi bulundukları şehir dışına sahiplendirmek istemiyorlar. Nasıl ikna ederim onuda bilmiyorum.


Kediminpatisii
hesabı takibe aldım. Harika bir insanmış kendisi.

toffy_the_cat
toffy_the_cat

13851

Ablanızı dinoemeyin.Bal gibi cins ayrımcılığı.Benim teyzenin scotishi var sokak kedilerinş beğenmiyor.dünyanın en saçması.barınajtan bir bebek al kesinlikle

Evet voddiri yani Gökçe Erdoğan ile iletişime geçip çöplükten bir can sahiplenirseniz harika olur.

Rus finosu cinsini bir araştırın. Eğer severseniz instagramda, sahiplendiren güvenilir bir kişi var. Tavsiye edebilirim.

Öncelikle kimse cins köpegi kolay kolay sahiplendirmez.Bana kalirsa git barinaktan bir tane bakima muhtac bir kopek sahiplen.Cinsi ne olursa olsun onu evine getirdikten sonra cok seveceksin emin ol.Hem cins kopege verecegin parayla da mama bagisi yapmis olursun

eylemcaliskan
eylemcaliskan

12219

Ablanız gerçekten çocuğu yerine koymak istiyorsa golden da olsa fino da olsa koyar. Arkadaşlar güzel tavsiyeler vermişler zaten. Bol şans.

Ayse_naz_G
Ayse_naz_G

118091

lütfen önce bu videoyu atlamadan,anlayarak dinleyin ve ne olur ne olmaz bir daha düşünün Link;


https://www.youtube.com/watch?v=KeDq_qkQ0hk

Ayse_naz_G
Ayse_naz_G

118091

Bu arada sırf sevimli olduğu için sahiplenmeyin. Videoda söylediği gibi ''o yavru köpekler bembeyaz bir sayfa,siz bu sayfayı abuk subuk şeylerle dolduramazsınız'' Bunun için yetişkin bir köpeği barınaktan sahiplenmek daha iyi bir seçim olacaktır. Düşünün! çok değer verdiğiniz birisi sizi yarı yolda bıraktı ve hayatınıza girecek olan kişi;sizi kimsenin değer vermediği kadar,kimsenin sevmediği kadar sevdi ve sizi asla bırakmadı. Mutlu olmaz mısınız? Bence siz de barınaklardaki köpeklere bir şans verin.

Ayse_naz_G
Ayse_naz_G

118091

Bu arada sizin söylediğiniz bence de bal gibi cins ayrımcılığı sokak köpeği olsa ne olur? Sizi ayıplarlar mı? Sizi küçük mü düşürürler? aaa bunun sokak köpeği var cins köpeği yok kesin parası yok satın alamamış falan mı derler niye cins için bir yerlerinizi yırtıyorsunuz anlamadım?

Ayse_naz_G
Ayse_naz_G

118091

gölden en çok bulunan cinslerden mutlaka bulur eğer cins takintisi varsa.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 915 Görüntüleme
  • 13 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 82065 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR