Sizce Pug Mı Sahipleniyim Yoksa King Charles Mı?

Ece412
Ece412

254 Puan

Anket

Pug
(4 oy)
King charles
(10 oy)
Toplam (14 oy)

Açıkçası evde bir kedim var ama ben köpek istiyorum ve apartmanda yaşıyorum sabah akşam onu dolaştırabilirim sizce pug mı sahipleniyim King charles mı?

13 CEVAP

Hiçbiri. Satın alma sahiplen. Barınaklar küçük ırk ama cins olmayan kırma yavrularla dolu. İlla küçük ırk ve cins istiyorum dersen instagramda yuva arayan bir sürü küçük ırk terrier falan var. Bu siteden bile bakabilirsin.

Ayse_naz_G
Ayse_naz_G

118091

Barınaktan sahiplenmeyi düşün ve sahiplenmeden önce lütfen atlamadan şu videoyu izler misin? Köpek sahipleneceklere yararı olduğunu düşündüğüm bir video;


https://www.youtube.com/watch?v=KeDq_qkQ0hk

Ayse_naz_g, o kadar haklısınız ki... bu videoyu köpek veya kedi sahiplenmek isteyen herkese ben de göndereceğim artık. Sorumluluğu çok çok büyük, masrafı çok ciddi olan bir şey.

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Puglarin enerjik olmamalarinin sebebi dogustan gelen nefes problemleri. Şekli hosunuza gidiyor diye dogustan engelli olan, insan uretmesi cinsleri almayin.

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Evet bir belgeselde izledim, bir parca aldilar hayvanin burnundan, cok daha hareketli ve enerjik oldu. Ama o ameliyati da herkes yapabilir mi o var

ygiz_mrtt
ygiz_mrtt

11583

pug ile anlaşır ama nefes rahatsızlığından dolayı acı çekmiş olur. Bu yüzden caveaier king charless daha uygun. ama mümkünse petshoplardan değil ckc köpeğinin yavrusu olan birisinden sahiplenin petshoplarda hastalıklı kedi köpekler satılır. ayrıca adam satın alacağım dememiş gördüğünüz her ırk isteyen insanın üzerine yürümeyin herkes bilir barınaktan sahiplenmeyi ama herkes düşündüğünüz gibi ırk hasatsı olduğu için değil kişiliğine göre sahiplenmek isteyebilir. karşı olmanız gereken hayvan ticareti ırk hayvanlar değil. Bunu barınaklara karşı olduğum için demiyorum sadece geniş açı ile bakın artık ben ilk köpeğimi barınaktan sahiplendim 3 aylık barınaktakiler annesinin de kırma olduğunu biliyorlardı babası sokakta olduğu için onunda kırma olduğunu düşünmüşler herneyse aldıktan 1 hafta sonra bakamadık perdelere saldırıp koltukların ve sandalyelerin bacaklarını ısırıyordu bizde aile yakınına vermek zorunda kaldık(köpek hala onlarla) kendisini sevdirtiyordu ne de okşatıyordu birkere bana bakıp kuyruk sallamadı belki insanlar bu yüzden cins istiyordur? kediler neyse de insanlar kendilerine göre ırk seçmeliler belki bu yüzden barnaktan alıp gizlice ormana salan oluyor herzaman eklediğim gibi sorun kısırlaştırılmamaları(sokak köpekleri için söylüyorum) ve cins köpeklerin sokağa atılmasına gelirsek sorun hayvanların insanların kriterlerine göre verilmemesi bir çocukta gelse adam satacak bir yetişkin gelsede ki hayvan ticaretine karşıyım. ırk hayvanların devlete ait alanlarda yetiştirilip diğer sokak hayvanlarına cüzi bir yardım şartı ile sahiplendirilmesi hayata geçirilebilir hem sokak hayvanları hemde kriterlerine göre hayvan sahiplenen adam mutlu olacak vepetshop zebanileri dükkanları kapatacak kuşlar ağaçlara balıklarda okyonusa artık.

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Zaten cins hayvana karsi degiliz, onlar da her hayvan gibi sevilmeyi hakediyor, ama her sokaktan sahiplenilen hayvan kendini sevdirmez, tuvalet egitimi ogretilmez vs gibi onyargilar da yanlis, insanlari sokak hayvani sahiplenmekten alikoyuyor. Siz bir kere barinaktan sahiplendiginiz hayvanla sorun yaşamis olabilirsiniz. Ama cins sahiplenip sorun yasayanlar da oluyor. Diger konulara katiliyorum

Ayse_naz_G
Ayse_naz_G

118091

Sadece sevgilim,küçük çocuğum mutlu olsun değil mi? O hayvanın mutluluğu ne ki? Hayvan adı üstünde yenisini alırız diye düşünenler varsa bildiğim çok iyi bir oyuncak dükkanı var söyleyeyim gitsinler.

Shaco
Shaco

14771

ben 20 30 u geçip sokak köpeği, kedileri bakıyorum ama tabi evde bakılabilcek köpek ırkları farklı arkadaşlar caliver öneririm hayvanlarla çok doş canlısı uyumlu ve itaatkar ama puga göre daha enerjikler

Shaco
Shaco

14771

evet bide pugların basık suratı yüzünden nefes problemleri oluyor ama doğru tedaviyle dengeye alınıyormuş diye duydum

Shaco
Shaco

14771

o konuda haklısın insanlar sırf gösteriş için genetiği bozuk cins üretiyorlar :( ama alıpta iyi bakanlarda var :)

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Illaki iyi bakiliyordur, ama bu hayvanlar satildikça, uretilmeye devam ediliyor, farketmeden bu sistemi surduruyorlar.

ygiz_mrtt
ygiz_mrtt

11583

cins sahiplenip sorun yaşayanlar genelde poodle resmi görüp bu ne tatlı diyip sevgilisine aldırtan 17 yaşındaki kız gibiler. Tanıyorum çünkü kız hırsızlardan çok korktuğu için köpek istemiş nasıl olsa her köpek yabancıya havlar sanıp bari poodle olsun dedi(böyle cahillere köpek besletmemek lazım bu yüzden dikkat edilmeli köpek ırklarına her köpekten aynı potansiyeli beklemek her sebzeden hünkar beğendi olabilmesi gibi bu yüzden eğer beklentin yoksa barınaktan alacaksın). şuan parttime iş bulmak yerine köpeğini(dişi) çiftleştirip birkaç aylık geçimini sağlıyor. zaten belirtiğim gibi cins sahiplenene değil köpeğinin yavrusu sayesinde cebine para sokan haysiyetsizler linç edilmeli.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1363 Görüntüleme
  • 13 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78354 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR