En Kisa Zamanda Köpek Sahiplenicem Ve....

e guzel bir şekilde bakmanin puf noktalari nedir? Balkondan atlar mi ? Kopek kulubesi mi illa olmali ? Neyle beslenmeli ? Ne zaman dişari çikarmaliyim ? Dişkisini ne zamam yapar ? Vs vs çok sorum var yani :Dd

4 CEVAP

zeynosece
zeynosece

2898

Balkondan atlamaz. Dışarıda bakacaksanız kulübe şart. Evde bakacaksanız ona bir yer yaparsınız yatak alırsınız yeterli olur. 3 aylık olduktan sonra gerekli aşılar da tamamlandıysa rahatlıkla dışarı çıkarabilirsiniz. Dışkısını yemek yedikten sonraki yarım saat bir saat içerisinde yapar. Yavruyken kasları gelişmediği için çişini ve kakasını tutmasını beklemeyin. Yavruluk sizi biraz zorlayacaktır. Çok büyük sorumluluk gerektiriyor. Sıkılmamak lazım.

Oscar2510
Oscar2510

584

Yavru bir köpek çok büyük sorumluluk. Neredeyse bir bebek kadar ilgilenmek gerekiyor. Başlangıçta günde 5-6 kere kaka yapıyorlar ve tuvalet eğitimlerinin oturması birkaç ayı buluyor. Bu tür sorunlarla yılmayacağınızı düşünüyorsanız çekinmeyin alın.

gokceyigit
gokceyigit

107566

EVE BİR ÇOCUK DAHA GELİYOR:)))

PerihanSerhat
PerihanSerhat

6932

Sahipleneceğiniz can umarım ihtiyacı olan bir can olur:) Parayla almayacağınızı ümit ediyorum. Sahiplenince bize de yazın bir sürü tavsiye veririz:)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1197 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79578 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR