Kedim Çok Hızlı Solunum Yapıyor

selindn
selindn

640 Puan

Arkadaşlar mekan değişikliği yaptık, yazlığa geçtik doğal olarak kedimizi de aldık. Gelmeden önce böyle bir şeyi yoktu eve gelince ilk önce sıcaktandır deyip klimayı açtım biraz ama hala devam ediyor. Stresten midir dersiniz? Çokta sevdi hemen benimsedi burayı halbuki ama o kadar hızlı nefes alıp veriyor ki beni korkutuyor.

3 CEVAP

bidiboom
bidiboom

10757

Videosunu cekip veterinerinize yollayip takip etmesini saglarsaniz iyi olur, hiperventile gibi duruyor, sebebi ates te olabilir, gerilim durumunda asiri adrenalin salinimi da olabilir, karin ici basinc ta, baska bir sey de.. popodan atesine bakabileceginiz bir ates-olceriniz varsa atesi var mi gorebilirsiniz, ki bu heyecan/gerilimden de enfeksiyondan da olabilir.. ates nabiz takibiyle bakalim gun icinde rahatlayacak mi gorebilirsiniz, ama her durumda veterinerinizle temasta kalmanizda fayda var..

selindn
selindn

640

Şu an normale döndü gibi tahmin ediyorum strestendi, eğer geçmeseydi dediklerinizi uygulayacaktım ama yine de takip edeceğim. Teşekkür ederim cevabınız için.

Zynpkck
Zynpkck

13392

Yaz ayında dışarı çıktıklarında yada koştuklarında dillerini dışarı çıkarıp nefes alabilirler kalp atışları hızlanır bunlar normaldir

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 380 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81996 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR