Kedimin Irkı?????

bgdkts
bgdkts

206 Puan

Merhaba, kedim Minnoş’un ırkına Sarman diyorlar fakat Sarman olmadığına eminim. Karakter bakımından çok soğuk, ürkek, artist bir kedi :D sırnaşıklık asla yok. Köpeğimle 2 ayda alıştılar birbirlerine zarar verme huyu yok. Ama bana cok agresiflik yapıyor.
Tüyleri dehşet kabarık ve gür. Kücükken kulak arkasında da saçları vardı uzun cenesine kadar sonra döküldüler. Kuyruğu da tilki kuyruğu gibi :D İlgili birileri yardımcı olursa cok sevinirim.


5 CEVAP

pisipisi123
pisipisi123

5741

Sarman, bir ırk değildir zaten. Renginden dolayı halk arasında verilen isimdir. Tekirin de ırk değil, desen ismi olduğu gibi. Bunlar karışık / melez ırklardır. Yalnızca renge göre ırk tahlili yapılamaz.

toffy_the_cat
toffy_the_cat

13851

Benim sokaktaki kedim sibirya kedisi sanıyorlar ama sokak kedisi.Her kedinin karakteristik ve fiziksel özellikleri farklı.Tüylerinin kabarık olması ve sakin olması cins olduğu manasına gelmez.


Sarman gibi.Sokaktan yada barınnakta aldıysan %99 sarman

ygiz_mrtt
ygiz_mrtt

11583

Halis mulis sarman

bgdkts
bgdkts

206

Çok teşekkürler herkese

sarmanbirkedi
sarmanbirkedi

14989

Benim sarman oyuncu sirnasik çok konuşkan manyak biri iste. Bu arada biri tekir ırk değil yazmış. Tekir irktir ve sarman da onun turuncularidir. Yani kediniz sarman tekir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 675 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80266 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR