Veteriner Kliniği

BenNisa
BenNisa

12322 Puan

Benim bugüne kadar bulduğum veteriner klinikleri ya kötü yorumlarla doluydu ya da para açısından çok fazlaydı (Örneğin 50 TL olan bir aşıyı 100 TL'ye yapıyorlardı). Size sorum uygun fiyatlı ve kedimin hastalık sahibi olmayacağı bir veteriner kliniğini nerede bulabilirim?

9 CEVAP

İstanbul konusunda bir bilgim yok. Girdinizi eksik girmişsiniz, tamamladınız. Bilgi sahibi birisi cevap verir görüp diye düşünüyorum.

Hangi şehirde?

BenNisa
BenNisa

12322

İstanbul

BenNisa
BenNisa

12322

Bir de Avrupa yakası.

BenNisa
BenNisa

12322

''Hangi şehirde?'' diye bir soru sordunuz ve ben de cevabını verdi fakat siz bana geri cevap vermedim. Eğer bu konuda bir bilginiz varsa rica etsem soruma cevap verebilir misiniz?

BenNisa
BenNisa

12322

Güncel

BenNisa
BenNisa

12322

Güncel

bidiboom
bidiboom

10757

Bizim veterinerimiz İstanbul capinda mobil calisiyor, kendisi de rakamlari da insaflidir, soyle soyliyim, bahcemizde anneleri ölmüs bes yavru kedi bulup balkona aldigimda (evde iki yetiskin azman kedi var) yaklasik 1.5-2 ay 7 defa eve gelip yavrularla ugrasti, whatsapp ve telefon trafigini zaten hic demiyorum bile, ve ucret almadi, yalniz asisiydi ignesiysi minimum maliyetini aldi, hatta bazisini da almadi, ve aman sokakta milyonlarca var tavriyla da hic alakasi yoktur, onlari eline alip muayene ederken bebekle konusur gibi konusuyor.. bi de anne-babasi da kendisi de bizim mahalleli ve veteriner olarak 10 yildan fazla zamandir tanirim, cok duzgun efendi bir tip.. klinigi Kadikoy'e tasimis ama Silivriye kadar hastalari var Avrupa yakasina da gidiyor yani ve gece 04:00e kadar calisiyormus, whatsapptan ulasip cevap alabiliyorsunuz, gerek duyarsa gece eve de gelebiliyor ve eger bir tedavi ya da operasyonun parcasiysa gene para almiyor, adam parmalarini prize takip sebekeden besleniyor yani:))) isin esprisi bir yana hastasi cok oradan kazaniyor herhalde.. Vet.Ferit Sason.. su ana kadar yillardir basarisiz hicbir isini gormedim..

bidiboom
bidiboom

10757

EvvelAllah, sonra o adamin emegi ve bunca destegi olmasaydi ben hayatta o bebeleri buyutup sahiplendiremezdim.. bir ara ishal olduklarinda yuzundeki endiseli ifadeyi hala unutamam..

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 499 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80226 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR