Kedimin Irkını Nasıl Öğrenebilirim Yada Anlayan Var Mı?

Gulyldz94
Gulyldz94

309 Puan

Veterinerine aşılarını yaptırmaya götürdüğüm de o da pek ırklarından anlamadığını söylemedi.Bir tanıdığım vasıtasıyla sahiplendim ona van kedisi denilmiş fakat gözleri aynı renk.


7 CEVAP

ygiz_mrtt
ygiz_mrtt

11583

alçak bir ihtimal ankara veya van kedisi. eğer sokaktan veya barınaktan sahiplendiysen muhtemelen ırk değildir ama bir arkaşından sahiplendiysen anne ve babasının ırkını sor aynı ise ilk dediklerimden. şuda var kedi ırkını anlamak için şuan küçük belki büyüyüp tüyleri uzayınca chinchilla da olabilir(örnek)

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Çok kucuk alinmis petshoptan
o zaman:( cunku siz 2. Yuvasisiniz ve henuz en fazla iki ayliktir. Annesinden kucuk ayirmislar

bappatan
bappatan

11044

Ankara kedisi bu. Çipil çipil bakıyor maşallah. Zaten satmayacağınızı varsayarak yorum yapıyoruz ki şeceresinin pek önemi yok. Biri sorduğunda ankara diyebilirsiniz :)

Fkkdkdkd
Fkkdkdkd

394

Çok şeker

Gulyldz94
Gulyldz94

309

Sokaktan ve barınaktan değil bir tanıdığımın arkadaşı bakamamış ben sahiplendim . O arkadaş petshoptan satın almış satan kişi van kedisi demiş ama bende van kedilerinin gözleri farklı renk oluyor dedim. Bilemedim burada ki arkadaşlara sorayım dedim.

Bence sadece beyaz bir kedi belirli bir ırkı yok. Van kedisi desem gözleri farklı renk değil. Ankara kedisi desem onların yüz yapısı daha farklı.

Gulyldz94
Gulyldz94

309

Evet çok küçük annesinden çok erken ayrılmış ama gözüm gibi bakıyorum ☺️Satmak için sormadım zaten sadece meraktan öylesine teşekkür ederim yorumlarınız için

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1540 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80226 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR