Kedimin Cinsi Maine Coon Olabilir Mi

GKilic
GKilic

417 Puan

9 ay önce 5 aylıkken sokaktan sahiplendiğim kedimin cinsini çok merak ediyorum. Veteriner melez dedi ve pasaportuna tekir yazdı, ama benim bildiğim tekir bir cins yada ırk değil kürkünün deseni. Mesela scottish yada british kedilerde kürk renk ve deseninden dolayı tekir olabilirler. Kedimin tekir olduğu ortada ama cinsi ne? 1 yaşından sonrada baya irileşti kucağımda zor tutuyorum. Biraz kilo almış olabilir ama boyu da uzun başka kedilere göre. Maine Coon cinsini araştırdığımda çok ortak özellikleri olduğunu fark ettim. Maine Coon yada kırması olma ihtimali varmıdır sizce?


7 CEVAP

Maine coon gerçekten ve gerçekten büyük bir kedi. Koyun boyutunda diyebilirim. Evet tip olarak benziyor sizinki de ama sanmıyorum açıkçası. Ha diyince bulunan bir cins değil çünkü, sokakta çiftleşip denk gelmesi çok zor bence

toffy_the_cat
toffy_the_cat

13851

Benim sokaktaki bir kedimi herkes Sibirya kedisi sanıyor ama kendisi düz sokak kedisi.Cşnd anıp eve almaya öalışnalra oldu ama oğlum yaklaştırmadı:-D.Annesi siyah sarımsı belirsiz lekeli babası beyaz siyah bir kedi.Kardeşi onun yarısı o ondan büyük yani Maine coon değildir:-D

ballokumu
ballokumu

9431

Cinsi ne bilmem ama bence çok değişik bi kediniz var çok farklı

Ay aynısı bende var geçici bakıyorum sahiplendiremedim büyüyünce hafif daha tuylusu olacak

Herkeste varmış aynısından, bizde de var :). Sokakta baktığım tekir kızım aynı sizinkine benziyor. Sokaktan geçen insanlar hep soruyorlar, cins mi bu nerden aldınız yavrusu olursa verir misiniz... Sadece renk desenleri tekir ve biraz iriler.

GKilic
GKilic

417

1 yaşından sonra çok büyüdüğü için merak ettim. Yani bir yaşında olan kedilerden çok daha büyük ve iri yapıda. Biraz kilolu kabul ediyorum ama boyu da uzun olunca olabilir belki diye düşündüm. Sizce nedir?

GKilic
GKilic

417

Üçüncü resim şu anki hali

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1946 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR