Kedim Sabah Ezanıyla Uyanıp Miyavlayip Duruyor

Kedimi alalı çok olmadı iki aylık bir sokak kedisi. Kedim benden ayrı uyumuyor illaki boynuma falan geliyor biraz uyuyor uyanıyor tekrar tekrar uyutuyorum sabah ezanı okuduktan biraz sonra uyanıyor ve miyavlayip üstümde gezinmeye başlıyor babaannem kediyi hiç istememisti o yüzden kapıyı açayım evde gezdim diyemem ve henüz çok küçük olduğu için tuvalet eğitimi de yok evin olur olmadık yerine tuvaletini yaparsa onu barınağa verebilirler ne yapmalıyım acil yardım edin lütfen.

2 CEVAP

Ahsenbb
Ahsenbb

9558

2 aylık olduğu için yapıyor enerjik şuan benimkide cok küçükken uyandırırdı şimdi gece boyunca uyuyor cocuk bakar gibi uykularım düzensizleşmişti.Ama bebekti bebekliğini yaptı şimdi büyüdü o günleri özlüyorsunuz.
Ayriyeten 2 aylık kedinin kum eğitimi olur.Kuma koyun eşeletin yapacağını anladığınız anda veya dışarıya dışkısını yapınca dışkısını tuvalet kabına koyun.Kokusundan öğrenecektir.
Gece oynayıp uyutun ve sizi uyandırıcı gözmezden gelin konuşmayın mama vermeyin uyansanız da uyumaya çalışın.Bir etkisi olmadığını anlayınca devam etmeyecektir.Beni geceleri ayağımdan ısırıp uyandırıyordu şimdi ayağımı sarar öyle yatarım o kadar alıştım ki.Varlıkları yeter

bidiboom
bidiboom

10757

Odanizda mama/su/kum kaplari varsa ahsenbb'ye ilave denecek bir sey yok, gece/sabah bunlara ulasabilmesi lazim.. bir de benim kiz yattigim yerde kucagima ya da yanima yatar, cogunlukla yorganin altinda, ben de ensesini karnini oksarim mirlaya mirlaya iyice gevser, bi de bu aklima geldi, belki boyle beraber uyumaya ikna edebilirsiniz, once yorgan ya da pike vs altina sokmak lazim mumkunse, once bir iki oynar sonra o da mayisir:)
İlave bir seyim olmadiginda bu kadar, bi de olsaydi:))

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 378 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR