Matisse Mama

Iyi günler ikisi de kısır biri disi biri erkek kedim için 2-3 aydır Brit care missy kullanıyorum fakat bütçemi çok fazla zorladığı için matisse deneyeyim, iyi gelirse 10 kglık paketleri taksitle alırım diye düşündüm ve 1.5 kg sipariş verdim. Nasılsa farmina nın markası mutlaka güvenilirdir diye özellikle incelememiştim fakat şimdi arkasına baktığımda, içinde çok fazla tahıl bulunduğunu fark ettim. Yani diğer mamaları bunlar var diye eledigim her şey matissede var. Bir de kedilerim çok mama seçici normalde alışana kadar fakat matisse paketinin başından kalkmıyorlar şuan. Bu da acaba çok tuzlu mu geldi diye düşündürdü. Ciddi ciddi mısır kokusu alıyorum paketten.
Matisseyi kullananlar niye kullandıklarını ve bu kadar önerdiklerini söyleyebilir mi benim kafam karıştı çünkü.

5 CEVAP

Haklısınız aslında. Arkadaşın dediği gibi genelde biraz daha ucuz olduğu için öneriyoruz. Ama %25 pirinç, mısır, hatta mısır gluteni içeriyor. Farmina’nın üretimi olduğu için güveniyoruz sanırım. Ben olsam matisse yerine brit care tercih ederdim.

Ahsenbb
Ahsenbb

9558

Bencede brit care daha iyi bir tercih.Özellikle brit care crazy ve missyi seviyorum.Matissedense daha iyi bir tercih.Matissenin fiyatlarını bilmiyorum ama n&d düşük tahıllı içinde bütçenizi biraz zorlayabilirsiniz.
Yazarken sayfayı kapatıp fiyatlarına baktım matisse 10 kg ile brit care 7kg arasında cok bir fark yokmuş.İçinize sinmediyse kendi mamanızdan devam edebilirsiniz

Sselin1
Sselin1

122024

Fiyat performans ürünü olduğu icin evet cok iyi bir mama degil ama kilosu 25 liraya alinabilecek en iyi mama. Gdo, koruyucu icermiyor, firma kaliteli, %40 a yakin et iceriyor bu acilardan iyi bir mama.

minnoskoss_123
minnoskoss_123

127658

Biz Matisse kullanıyoruz çünkü fiyatına göre kaliteli bir mama. Ve bütçemiz maalesef Matisse'ye yetiyor.

Britcare kilo başına cok pahalı geliyor burda da öneriliyor diye matisse deneyeyim dedim. Ama ciddi rahatsız etti beni. Brit care kullanırken dışkıda da biraz kıvam sorunu oluyordu birinde sağlık sorunu olmamasına rağmen buna çözüm olur diye düşündüm. Ama devam edicez gibi duruyor el mahkum

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 481 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80226 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR