Bundan Kullanan Varmı?

cansucelik07
cansucelik07

2597 Puan

Bu üründen kedisine veren varmı? Memnun kaldınız mı


12 CEVAP

Kullanmıyorum Cansu, bu sokağa attığın ya da başkasına güya “sahiplendirdiğin” kaçıncı kedi?

Tam1cat
Tam1cat

11984

Cansu kedisine para harcıyor vay anam vay. Noldu kız kediyi banyoya kapamaya başladın mı

Tam1cat
Tam1cat

11984

Annem evde değilken anneanneme gidiyorum, kedimi banyoya kapatsam korkar mı, senin cümlen ablacım. Merakımdan soruyorum, noldu leon kovuldu mu evden

toffy_the_cat
toffy_the_cat

13851

Kovmak isteseydim dışarıya koyardım ne ya!Senin aklın nerede?Bari söyledikleriniz arkasında dur!!!!!Ha birde dışarı koyardım diyerek o hayvana yuva olamayacağını kanıtlamış son.Artık eve kedi alıp alıp sokağa atmak sana günlük il gibi normal geliyor ve vicdansız.Allah o kediyi senden sakınsın yarabbim Amin!!!

toffy_the_cat
toffy_the_cat

13851

@kirpiklihunicik 100. Falan sanırım.Eğer kovsaydım kapıya koyardım dediğinden belli.Sanki kapıya koyup ölümüne terk etmek çok normal bir şey gibi konuşuyor.sözde hayvansever.hayvensever olmak içinn evde kedi bakmana gerek yok.Xaten hayvansever olmak canın isteyince eve kedi alıp bakamadığı da sokağa koymak değildir!!Birde hayvansevermiş gibi konuşup bizi hayvan düşmanı gibi göstermeye çalışıyorsun.Ne diyeyim yani..

Tam1cat
Tam1cat

11984

@kirpiklihunicik ben 3 saydım

Biyoteknik isimli firmanın birkaç ürününü incelemiştim içerik olarak kötüydüler, büyük ihtimalle bu vitamin de kötüdür. Biopetactive ve vetoskin al vitamin olarak. Ve gerçekten arkadaşlar tepki göstermekte çok haklılar, doğru düzgün ilgilen artık şu kediyle.

cansucelik07
cansucelik07

2597

Banyoya kim kapayacakmış kediyi? Ben kediyi laf soylemek için aracılık olarak kullanmıyorum. Ben kedinin tuvaletini banyoya koydum kendisini degil. Size soru sordum başka konulara odaklanacagınıxa bunu cevaplayın.

cansucelik07
cansucelik07

2597

Kovulmadı hiçbir zamanda kovulmayacak.Sahiplenilecek. Kovmak isteseydim dışarıya koyardım. Ben sizin o sandığınız çocuk değilim. Böyle ezberden konuşacagınıza biraz tanımaya çalışın. Anneanneme gidiyorrumda tuvalete koyayım demedim hiçbir zaman. Dememde! Evde kendi başına birkaç saat durabilirimi dedim tuvalette durabilirimi demedim. Bütün soru ve cevaplarıma da baktım dediğim gibi kendi kendinize laf uydurmayın insanında bir sabrı var

cansucelik07
cansucelik07

2597

Soru sordum ona cevap ver kavga etmek istemiyorum kullanıyorsan kullanıyorum de kullanmıyo san kullanmıyorum de

cansucelik07
cansucelik07

2597

Tamam tamam siz haklısınız siz birincisiniz siz hayvanseversiniz siz iyi bakarsınız iyi mama alırsınız siz bilirsiniz herşeyi tamam konu kapandı mı bu muydu duymak istediğiniz?

toffy_the_cat
toffy_the_cat

13851

Cansucum bizim sizden duymak istediğimiz senin gibi pohpohlanmak değil.Duymak istediğimiz senin o masum kedicik Kronu sahiplenmen.Bakamaycaksın(ız).Bunu biliyorsun ama kabullenemiyorsun.Ha eğer arkadaşlarına falan hava atacakssan pahalı oyuncak falan al birde pahalı pil al bolca hava at.Ha birde unutmadan burada bilmiş gibi cevaplar yazma bize ya.Sıkıldım cidden.Uzstmayacağım yazmayacağım diyorum yok.Sen adamı delirtirsin.Şuan bunları yazmamın tek sebebi o masum bebek Leon

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 668 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79853 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR