Taşınmak

kgnmert
kgnmert

633 Puan

Kedimle birlikte Maraş gibi soğuk bir yerden Mersin e gidiyoruz.Suan yoldayız ve dili sürekli dışarıda muhtemelen sicaktandir peki bu sicaklama olayı sürekli mi olacak yoksa anlık birşey mi (kedim cins değil tekir kedi)

8 CEVAP

kgnmert
kgnmert

633

Kalbide çok ama çok hızlı atıyor hala yoldayız

cansucelik07
cansucelik07

2597

Leon dada olmuştu Vet. Gotururken dilini dışarıya çıkarmıştı kopek gibi. Bende korkmuştum acaba kuduz falan mı diye. Vet. Sordum sıcaktan yapıyorlarmış önemli bişey değilmiş geçiyomuş

cansucelik07
cansucelik07

2597

Korktuğundadır muhtemelen

kgnmert
kgnmert

633

Teşekkür ederim güzel yorumunuz için

cansucelik07
cansucelik07

2597

bişey değil ben tesekkur ederim

Merhaba,
Ankara-İzmir yolunda benim kedime de oldu klima açıktı sıcaktan değildi. Kalbi çıkacak gibi atıyordu, dili dışardaydı. Sıcak olmamasından kaynaklı korkudandı diyebilirim.

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Strestendir

bidiboom
bidiboom

10757

Aynen, stresten hiperventile, atesi de cok yukselmis olabilir, genelde beraber yukselir ve belli bir seviyenin ustunde ates vucudun temel sistemlerine zarar verebilir, poposundan bir dereceyle olcup veterineri bilgilendirseniz iyi olur, cunku bizde benzer bir durum olmustu ve vet.in ilk mudahalesi atesi dusurmek olmustu.. arabayi kenara cekip bol bol oksayip kucaginizda tutup sakinlestirmeye zaman ayirirsaniz iyi olur, su icirirseniz de, bu onu sakinlestirir, ama kandaki kimyayi birden duzeltmez, o yuzden stres-carpinti/carpinti-stres kisir dongusu biraz daha devam eder.. bizim vet sakinlestirici ignesi de yapmis miydi hatirlayamadim.. cok konustum gene ya öff ozetle: stresli, atesi bilmek ve dusurmek onemli, sakinlestirin..

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 495 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78354 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR