Kedi Maması Önerisi

Royal canin kullanıyorum kedimde çok sağlıklı ve fiyatı uygun

7 CEVAP

toffy_the_cat
toffy_the_cat

13851

RotalCanin içeriğini hak etmeyen ve hayvan deneyi tapan firmadır.Asla kullanmanızı önermek kgsine kaç tl verebilirsiniz

toffy_the_cat
toffy_the_cat

13851

Mesela BritCare kilosu 30-35 TL.Matisse 25 TL.Brit 18 TL.Golosi 15-18 TL.N&D 30-35

Scottish fold kedim dikkat edilmesi gereken özel bir ırk olduğu için veterinerimiz bize bu mamayı önerdi aksi birdurumda kedim kanlı ishalle karşı karşıya kalacak ama yinede önerin ve yardımın için teşekkürler:)

Zynpkck
Zynpkck

13392

Kediniz hassas ve özel ırksa özellikle dikkat etmelisiniz o yüzden ndye bakmanızı öneririm kediler etcil hayvanlar ve içeriğinde et olan mamalar tercih edilmeli et unu yada proteini olan mamaların neyden oluştuğunu bilmiyoruz gaga tırnak hayvanın neresinin katıldığı belli olmayan mama o yüzden rcye bu kadarda güvenmeyin rcnin içeriğindeki tuz kedilere bağımlılık yapıyo diye biliyorum ndnin yarısı nerdeyse gerçek kemiksiz et rc çöp bir mama mamanızı değistirmenizi öneririm tercihinizi araştırarak vermelisiniz

Sudeckmkc
Sudeckmkc

13515

"Dikkat edilmesi gerekeken özel ırk kedinize" n&d matisse gibi içeriği daha dolu mamalar verebilirsiniz

Veterineriniz sizi iyi kandırmış :). Royal canin yemeyen cins kediler kanlı ishal mı oluyormuş? :). Ben de arkadaşlara katılıyorum, royal canin hiç et içermiyor, etçil hayvanlara tavuk unu yedirmek ne kadar doğru?

hcerenk
hcerenk

10454

Nerdeyse 5 aylık 2 kedim var. Proplan ve Royal Canin vermiştik ilk 2 ve 3. aylar arası. Haziran başından beri ND kullanıyoruz. Mama biraz kokuyor , evim de küçük ama hem o kadar çok seviyorlar hem de içeriği o kadar iyi ki kokuyu mesele bile edemiyoruz. Belki bir ara Brit Care deneyeceğiz, fakat asla premium mamalardan vazgeçmeyi düşünmüyoruz. İçeriği gerçekten çok şeffaf ve faydalı.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 519 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80192 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR