Kedim Hiç Sevilme İhtiyacı Hissetmiyor Bu Normal Mi?

gamzearz
gamzearz

103471 Puan

Merhaba, kedim 2 aylik ve evimize geleli 25 gün oluyor.. Başta onu sürekli seviyodum, sarılıyodum, öpüyodum tabi canını acıtmadan, sıkarak değil. Yanlış ama gerçekten o kadar sevimli bir suratı var ki, dayanamıyodum :d Oda beni gördüğü yerde seveceğim diye kaçıyodu :D
2 gündür hiç sevmiyorum sıkılmasın diye bide böyle deniyim dedim, yine de sevilmek isteyip gelmiyor bana :D sevgi ihtiyacı hissetmeyen kedi olur mu ben daha önce görmemiştim hiç, ne zaman bir kedinin başını okşasam gözleri kapanır kendinden geçerdi.. Bizimki eve geldiği ilk gün bile sadece oyun oynadı benimle hiçbir zaman sevilmekten hoşlanmadı

3 CEVAP

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Biraz daha zaman taniyin. Bizimki de oyle sadece ginde bir kac sefer kucagima gelir, uzakmis gibi durur ama biz hangi odadaysak orada oturmak ister. Evden bir kac gun gidince donuste kucaktqn inmez.. yani caktirmasalar da sosyallesme ihtiyaci her kedinin oluyor fakat minciklanmak istemiyordur. Karsidan sevin gidisini oksayin cok mincirmayin. Tabi cok tatli olduklari icin zor mincirmamak:)

toffy_the_cat
toffy_the_cat

13851

Evet önce onu biraz daha tanıyın.O da sizi tanısın.Benim sokaktaki kedim kafadan kuyruğa sevdiriyor ama asla mıncırdırtmıyor.Biriside yatıyo göbüşünaçıyo.Karakteristik bir olayda biraz ama illaki sevilmek istiyor.

bidiboom
bidiboom

10757

Benim oglan da cok "herif" takilir oyle sevdirmez filan ama aynen epiglottis'in dedigi gibi hangi odadaysam aa bi bakarim oraya gelmis mesela.. ama tamamen kendi kafasina gore takildigi da cok olur, bol sevgi de doygunluk yapiyor galiba, o yuzden bazen ben ona sirnasiyorum (genelde once mutlu sonra garrc diye bir isirikla son bulur) bazen de o bana sirnasiyor, gecinip gidiyoruz:)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 369 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78252 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR