Kedim İshal:(

tenpoint
tenpoint

230 Puan

1.5aylık bir kedi sahiplendim sokaktan, geçici kaldığı yuvada full ıslak mamayla beslemişler, kedim sadece 2hafta anne sütü emmiş, ilk aldıklarında antibiyotik tedavisi yapmışlar geçen gün veterinerim yine başlamamız gerektiğini söyledi, tedavi bittiğinden beri ishal, ve sürekli ayağını basıyor, iyileşmicek diye çok korkuyorum, kuru mamaya geçmemei söylediler ancak karıştırarak verincede yemiyor, ve bağışıklığı düşük diye aç bırakmak istemiyorum ve ıslak mama oranını arttırıp öyle yediriyorum... Napıcağımı bilmiyorum artık.

3 CEVAP

Sselin1
Sselin1

122024

Yas mama kullanmayin evde derisiz tavuk gogsu ve bal kabagini az suda haslayip sonra blenderdan gecirip verin. Bal kabagi bulamazsaniz patates veya pirinçte olur cogu yavru kedinin ishaline iyi geliyor. Haftada 3 kere falan gimcatin vitamin macunundan verirseniz iyi olur ya da veteriner tavsiyesi ile baska bir takviye. Kediniz duzeldiginde hazir yas mama kullanacaksaniz gimcat, schesir, naturea gibi marklari kullanin market mamalari kediniz icin hem zararli hem de ishal yapar.

beautifulcat
beautifulcat

10837

viyo recuperation bu tip vakalar için üretilmiş bir ürün, bağırsak faaliyetlerini ayarlıyor. ama 1,5 aylık kediye doz oranı nasıl olur bilemedim, hekiminize danışarak hareket etmelisiniz. haşlanmış balkabağı, kefir,yoğurt, prebiyotik/probiyotik takviyeleri iyi gelecektir.

tenpoint
tenpoint

230

Çok teşekkür ederim, probiyotik başladık bugün daha kıvamlı kakası ancak bu seferde kakası poposunda dururken kumdan çıkmaya çalışıyor...

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 381 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80264 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR