Aro Kedi Maması Paketlerinin Hepsi Delik

darknight53
darknight53

825 Puan

Dün metro ya mama almaya gitmiştim sokak kedileri için 10 kg lik ama paketlerin hepsinin aynı yeri minik deliklerle doluydu , 1.5 kg lik lerinde aynı yeri delikliydi tam olarak mamanın içeriğinin yazdığı yerler . İğne ucu kadar 5 ,6 tane delikle dolu hepsi . Acaba bu bir üretim hatası falan mı yoksa bilerek mi yapılıyor mamanın hava alması mı gerekiyor azda olsa ? Çok garip geldi bana sormak istedim .

7 CEVAP

darknight53
darknight53

825

Henüz bir gelişme olmadı fırsat bulup metro ya gidemedim aklımıza en son paketler taşınırken üst üste koyuluyor , patlamasınlar diye delikler açılmıştır fikri geldi çünkü birkaç ay önce alırkende aynı durum vardı bu durum üretim hatası olsaydı tekraranmazdı diye düşünüyorum ama sonraki metro ya gidişimde soracağım .

toffy_the_cat
toffy_the_cat

13851

Snrım orayla alakalı bir sorun ben aro mama kullanıyorum sokak kedilerine.Metrodan 1.5 kg kendim gidip görüp aldım delik yoktu.Üretim hatası mısır ki acaba?

Üretim hatası olabilir başka yerlere de bakmalısınız

toffy_the_cat
toffy_the_cat

13851

Eee durum neydi acaba ?

toffy_the_cat
toffy_the_cat

13851

Bende acaba bizdede varda ben mi görmedim dedim de ;)

darknight53
darknight53

825

Paketin yan kısmında içeriklerin yazdığı alana bakabilirsiniz toplam 5 , 6 tane simetrik şekilde delikler var bende alırken başta görmemiştim acaba biyeri patlak mı diye 10 kg lik paketi sıkarak o delikleri farkettim .

toffy_the_cat
toffy_the_cat

13851

Deliklerin olması normalmiş arkadaşlar dün mü ne metroya mama almaya gittik oradada vardı ama delik içerik yerinde değildi.Hava almazsa içinde rutubet olur mama çürğyebilirmiş

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 609 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80256 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR