İshal İçin Flagly Kullanan?

Merhaba arkadaşlar,
Yavru kedide ishal için flagly şurup kullanan var mı ? Yan etkileri neler ?
Kedimin dışkısı sahiplendiğimden beri yumuşak , hiç katı kaka yapmadı.üç dört kez enjeksiyon ile tedavi gördü ama ishali tekrarladı.Veteriner flagly şurup yazdı. Bu da işe yaramaz diye korkuyorum artık.Kullananlar işe yarayıp yaramadığı ilacı bırakınca tekrarlayıp tekrarlamadığı konusunda bilgi verirse çok sevinirim.

6 CEVAP

Sselin1
Sselin1

122024

Kısa sürede etkisini gösteriyor biraktiktan sonra tekrarlamadi. ama her kedi de işe yaramayabilir. Bir de tadı berbat içirirken bayagı zorlanacaksiniz şırıngayi yan taraftan sıkın ama soluk borusuna kaçmasin.

bappatan
bappatan

11044

Ben 5 gün kullandım geçirdi. Bir de haftada 2 gün balkabağı ve tavuk haşlayıp tavukları didiyorum püre halinde veriyorum ishali önlüyor hem de yaş mama yerine geçiyor. Yaş mamalara o kadar para vereceğinize evde bunu yapabilirsiniz hem seviyorlar hem de bağırsak floralarını düzenliyor :)

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Sokaktan bir kediye kullandim ise yaradi ama, tedavisi bitince aokaga saldigim icin tekrarlandi mi bilemiyorum. Ama biraz kilo aldi sanirim problem yok

bappatan
bappatan

11044

Flagyl i içmez zaten öyle ensesinden tutacaksınız bacaklarını bacaklarınızın arasına sıkıştıracaksınız şırıngayı gırtlağına kadar iterek boğazından aşağı akacak şekilde sıkacaksınız ağzına verirseniz köpürterek dışarı atmaya çalışır her şurubu böyle içirdik :)

toffy_the_cat
toffy_the_cat

13851

Biz bile şurub üstüne su içerk tüktiyoruz onlarda daha zor olur bu iş yani

Sanırım balkabağı bulmam biraz zor olacak ama bakacağım . İçirirken dediğiniz gibi çok zorlandım her yere tükürüklerini saçtı tadından nefret etti . Teşekkür ederim bilgiler için

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 448 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR