Mama Saklama Kabı Önerisi

hcerenk
hcerenk

10454 Puan

Merhaba, bu bir sorudan çok bir tavsiye başlığı.
Mamaları yüksek kilo miktarları ile alınca kilo başına düşen fiyat daha uygun oluyor. Bu durumda pek çok kişinin tercihi yüksek gramajli mamalar oluyor. Fakat bu durum kedilerin mama paketini parcalamasi ya da mamanin bayatlamasi gibi sorunlari beraberinde getiriyor.
Ben Mayıs ayında N&D'de karar kılınca, haziran ayında 26 litrelik bir mama saklama kabı aldim. Oldukça memnunum. Markası Ferplast. Fotoğrafını aşağıya ekliyorum.
Daha ucuz ürünler elbette vardır fakat memnun olduğum bir ürünü yazmak istedim. Şeffaf model de çok gördüm fakat hem ışık almasın hem de ışık ile birlikte meydana gelen isi sebebiyle mama nemlenmesin diye tercihim masiften yana oldu.
Kapak silikonlu ve kesinlikle koku sizdirmiyor yine kesinlikle hava almıyor. 11.5 kilo N&D kitten vardı elimde hepsini aldı bir miktar da pay kaldı üzerinde.
Umarım işinize yarar.
Ben 102 TL'ye aldım bu ürünü.


7 CEVAP

nidaxu
nidaxu

3121

ben buzdolabı poşetlerine dolduruyorum sıkıca bağlıyorum sonra o paketleri büyük mama paketinin içine diziyorum yine ağzını güzelce bağlıyorum, dolaba koyuyorum. bozulma vs olmadı hiç

toffy_the_cat
toffy_the_cat

13851

Biz sokak edlerine aldığımız mamaları kova yoğurt kabına koyuyor kalanının ağzını sıkıca kapatıyoruz bozulmadılar hiç :D

hcerenk
hcerenk

10454

O da bir çözüm olabilirmiş :) Evde çok fazla depo alanım olmadığı için 10 kilo mamayı pay edecek kap yığını oluşturamazdım. Yoksa oldukça ekonomik bir çözümmüş. Derli toplu tek bir yerde olması bulunduğum evde daha iyi bir çözüm oldu. Teşekkürler öneriniz için.

hcerenk
hcerenk

10454

Buzdolabında nemlenmiyor mu kuru mama? Dolaptan çıkmış kuruyemiş yemek istemem mesela yumuşuyor. Mamanin tadı / dokusu bozilacak diye dolapta saklama yoluna gitmedim hiç.

nidaxu
nidaxu

3121

yok buzdolabına değil normal mutfak dolabına koyuyorum. karanlık serin zaten bi sorun yaşamadım

Sulecrn
Sulecrn

14129

Bende kilere koyuyorum bozulma olmadı suana kadar

hcerenk
hcerenk

10454

Benim evimde kiler ya da boş mutfak dolabı gibi imkanlarım yok maalesef. nereye koysam alıp parçalarlar. tek çarem masif bir büyük kap kullanmaktı. :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 942 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80086 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR