Sokak Kedileri İçin Ucuz Besleme

toffy_the_cat
toffy_the_cat

13851 Puan

Merhaba!! Çoğu kişi sokak kedilerine enjo,golosi,reflex ve bazen hazır yaş mama veriyordur.Çok kısa süre önce bende öyle besledim.Fakat pişmanım.Zaten birazdan aşağıya yazdıklarımı çoğunuz biliyorsunuzdur; İlk işimiz ucuz ama kaliteli bir KURU MAMA. Bütçemizi zorlamayacak kolay ulaşılabilecek ve içeriği fena olmayan bir mama.Bu da ne ?Tabiki de artık çoğumuz bunu kullanıyor.Yaş mama olarak MırMır,patilife falan alıyoruz.Fakat u mamalar fazla gereksiz pahalı değil mi?Yani en basiti A101'den 500 gr ciğer al 2-3 TL anca tutar.Daha uzun gitsin diyede kabak at içine zaten kilosu 2 TL falan anca.Ciğerin yarı fiyatna.Hazır aldıklarımızdan daha güvenilir ve içeriği net olmayanlardan dahada iyi.Belki artık çoğumuz bunu biliyor...Bence sokak kedileri için en iyi beslenme bunlar ve tabikide SU.Sşz sokak kedilerinize nası bakıyorsunuz ? (kullandığınız beslenme şeklii aşağdan seçiniz ve hangi markalaı kullandığınızı yazınız)

9 CEVAP

srplzngl
srplzngl

113865

Sokak kedilerini doyurmak için nestle, mars gibi hayvanlar üzerinde deney yapan ve yaptıran şirketlerin ürünlerini alarak başka hayvanları canından etmek?
Azıcık derin düşünün arkadaşlar.

pufik
pufik

930

Marketlerde satılıyır proline
Veya dostluk mamadı

pufik
pufik

930

Biz yine markette satılan purina one kullanıyoruz onuda
Öneririz

toffy_the_cat
toffy_the_cat

13851

Maalesef kullandığınız mama içeriğini hissetmiyor ve fiyatı içeriğe göre pahalı bence yaş ve kuru mamayıdandeğiştiriniz.Hiçbir market maması kaliteli değildir

BanuYuzgec
BanuYuzgec

13502

Ben genelde golosi, o ay durumum iyiyse de matisse alıyorum

toffy_the_cat
toffy_the_cat

13851

Arkadaşlar bu soruda anket çıkmamış anket olanda oy verir misiniz ??

Ben sokak kedilerine haftada birden fazla yaş mama vermiyorum çünkü sokaktakilerin diş bakımını yapamıyoruz, gerçi kuru mamanın diş sağlığını olumlu etkilediği söylenemez. Bir de 15-20 kediye yaş mama yetişmiyor ki. Mama olarak elimde şu an çok az enjoy ve biraz reflex plus var. Bunlar bitince pro choice alacağım (bir kereliğine alacağım indirim kodu var elimde onun için) sonra da aroyu denemeyi düşünüyorum ama pro choiceden memnun kalırsam bir de tahılsızını denerim. Kısaca sokak kedileri için hangi mamayı bulursam onu veriyorum, yeter ki doysunlar.

toffy_the_cat
toffy_the_cat

13851

Ben haftatada 1-2 ciğer kabak karışımı veriyorum kalanı aro zaten bizler dışında çok şeyde yiyorlar.

toffy_the_cat
toffy_the_cat

13851

Aaa birde aroyu yavru- uetişkin yiyebilirler.Yavru maması gibi yapmışlar reflex kittenla karşılaştırırsak çok farkları yok

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 485 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80256 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR