Kedilerim Benimle Aynı Yatakta Uyumuyor

tugbanura
tugbanura

1582 Puan

Analarını sezaryen et doğurt, ellerinle biberonla besle sonra da gözün gibi bak, ne yicekler diye gözlerinin içine bak sonra da onlar yanında 1 gece dahi uyumasınlar. 5 aylık iki kedilerimiz hiç yatağımda uyumuyorlar tırıl tırıl ses çıkarıp uyku moduna geçince yataktan kaçıyorlar:( tavsiyesi olan var mı? Çok mutlu olurum başarabilirsem, çünkü o tırıltı sesi bütün sinerjimi alıyor ve alıştırmak istiyorummmm


13 CEVAP

Eymentalay
Eymentalay

14974

Buna alışırlarsa emin olun pişman olacaksınız hiç o topa girmeyin bırakın nerde yatıyorlarsa yatsınlar benim kedim yatak başlığından suratıma düşmüştü uykumun en güzel saatlerinde :)) uyutmuyorlar gerçekten hoş bişey gibi görünüyor ama sürekli uyanırsınız geceleri

cavdartarlasi
cavdartarlasi

1038

Ya daha n istiyorsun. Benim yavrum kedim yatağımda uyutmuyor. Saçımı boynumu kollarımı yüzümü emiyor sabaha kadar:) evet çok tatlı ama dden uykusuzluk yaşar oldum kapıyı kapatsam açana kadar miyavlıyor incecik sesiyle miyavlayamıyor bile:) ama yatağımda yatmasını istemiyorum çözüm arıyorum sürekli.

cavdartarlasi
cavdartarlasi

1038

Rica ederim ama ödül maması sabır istiyor tekrar tekrar yapmak, ve mamayı az tüketmeli bir de biliyosundur.


Benimkini annesi terketmiş o yüzden emiyor patileriyle masaj yaparak ama o masajla çizilmedik yerim kalmadı süt içer gibi emerek patisiyle teni mi gördüğü yere ( en çok boyun ) emip duruyor. Artık tükendim inan n yapacağımı bilmiyorum evde peşimden ayrılmıyor. Şu bile yazarken elime yapışıyor manyak imdaaat:)


Umarım yatağına yerleşir görürsün sende neymiş:)

tugbanura
tugbanura

1582

Ahahah emme olayı çok tuhafmış :)) valla artık sıkıldım bende getiriyorum yanıma tam uyuyacaz kalkıp gidiyo ayaklarımın ucuna ya da dışarı kaçıyo

cavdartarlasi
cavdartarlasi

1038

Öneri yazmayı unuttum. Kesiler uyuyacağı yeri gerçekten kendi seçiyor sen değiştirmeyi dene yatağını:) ya da kedi otu felan yatağına koy bi süre alışmasını sağla. Yatağına geldiğinde ödül mamasıda deneyebilirsin ara sıra. Ama seni değil yatağın yerini sevmiyorlar o yüzden uyumak istemiyor sanırım diye düşünüyorum tuhaf yaratıklar ya bal hepsi.

tugbanura
tugbanura

1582

Ödül mamasını denememiştim onu bi deneyelim biz teşekkür ederiiizz :)))

toffy_the_cat
toffy_the_cat

13851

CatNip seçenek olabilir ama geçe kafsnuzda kedi görmek yada onu tekmelemek falan istemiyorsanız denemeyin

bidiboom
bidiboom

10757

:))) cok hossunuz once.. anladigim kadariyla zorladiginiz icin kacmak istiyorlar, kactiklari sey siz ya da yataginiz degil, zorlanmak.. cozumu: zorlamamak:)
Aslinda ozgurlugune ve var olusuna saygi aynen bizim de ihtiyac duydugumuz gibi bir ihtiyac, dimi.. birakin sizi nasil severlerse oyle sevsinler, odulle yaptirilan kiymetli olmaz, kendiliginde ne yaparsa o gercek ve kiymetli olur, bizde de boyle degil midir? :)

BanuYuzgec
BanuYuzgec

13502

Benim kedim de 2 yaşında ve çok istememe rağmen benimle uyumuyor sadece kısırlaştığında sargısı varken benimle uyumuştu çok güzeldi o 10 gün :)

Bence de hiç uğraşmayın. Ben yanıma girmesinler diye geceleri odamın kapısını kapatıyorum :).

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Alakasiz olacak ama siyah beyaz olan kediniz benim kedime cok benziyor:)

tugbanura
tugbanura

1582

Evet benziyor sizinki dişi ve gözleri çok güzeeelll maşallah

tugbanura
tugbanura

1582

Yaaaa sanırım fikrimi değiştiricem tombik oğluslarımın yüzüme düşmelerini hayal edemedim :)) hepinize teşekkürler ilginiz için. Sanırım zorlama ile yatırdığım için kalkıyorlar

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 788 Görüntüleme
  • 13 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80264 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR