Tüm İç Parazit Türlerine Etki Eden İlaç ?

PandAiluroSena
PandAiluroSena

11570 Puan

İnternetten araştırdıgım kadarıyla her etken maddenin farklı etki ettiği parazit formları varmış, yani bir ilaç tenyaya etki edip diğer parazit türlerine etki edemeyebiliyormuş. Az önce kedimin yatağını koli bandıyla temizlerken bandın üstüne iki tane susam şeklinde sert bir şeyler geldi. ( Veya bunlar başka bir şey midir bilmiyorum çünkü baya sertler) Tahminimce 1 buçuk ay önce kurt döken kedimin üçüncü kez yapılması gereken aşısını (15 gün arayla yapılan) yaptırmadıgım için parazitlerin yaşam döngüsü kırılmadı ve kedim tekrardan kurt dökmeye başladı ya da veteriner kalitesiz ilaç kullandı ve işe yaramadı.Kısacası TÜM iç parazit türlerine etki eden en kaliteli iç parazit ilacı hangisidir? Bilenler söylerse çok sevinirim veterinerden ısrarla onu yapmasını isteyeceğim çünkü. Teşekkürler.


4 CEVAP

BanuYuzgec
BanuYuzgec

13502

Benim veterinerim Profender iç parazit damlasının ve Broadline iç-dış parazit damlasının tüm parazit türlerinde etkili olduğunu söylüyor.

PandAiluroSena
PandAiluroSena

11570

Çok teşekkür ederim

BanuYuzgec
BanuYuzgec

13502

Rica ederim.

PandAiluroSena
PandAiluroSena

11570

Şimdi veterinerden geldim, hangi veterinere gideyim nasıl yapayım diye dolaşa dolaşa bir buçuk saat geçti hiç bir veterinerden memnun kalamıyorum çünkü. Yakınımızdaki bi veterinere gittim, iki tane iğne yaptı karnesinde tenidur yazıyor. Üç gün sonra bi daha çağırdı. Gidicez bakalım inşallah kurtuluruz şu durumdan

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 3866 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR