Kedi İle Kamp Yapan Var Mı?

6 aylık oğlumla kamp yapmayı planlıyorum ama çadırda nasıl rahat eder çadırı yırtar mı diye tereddüt ediyorum kafesi de küçük rahat edemez diye orada hapsetmek istemiyorum. denizde yada onu götüremediğimiz yerlerde araba da mı kalması daha iyi yoksa çadırda mı bilemedim. konu hakkında deneyimli olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
Not: tüm aşıları ve parazitleri tamamlandı. ağustosun son haftası marmariste kamp yapmayı düşünüyoruz.

8 CEVAP

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Burada bir keresinde konusu acilmisti, tasma ile piknige goturmusler kediyi kedi kaçmis ormana dogru ve haftalarca aramalarina ragmen bulunamamisti. Kediler korkunca sizi tanimiyor. Cok riskli bir durum. Cok uzun surmeyecekse evde birakin. Zaten hoslanmayacaktir degisiklikten

değişikliğe bir nebzede olsa alışkın birkaç kere kısa yolculuklarımız olmuştu ama ortam değişikliği konusunda haklısınız bir haftadan fazla kalacağım evde de bırakmak istememiştim çadır içinde ona da bir alan yapmayı düşündüm ama hava sıcaklığı düşündürüyor bu seferde. çadır içerisinde serbest kalsa biz yokken çadıra zarar verebilir yada yırtıp kaçabilir diye düşündüm. kararsız kaldım.

gozdeyilmaz
gozdeyilmaz

13269

Bana kalırsa hiç gitmeyin bizde çok istemiştik ama çadırlar sonuçta kaç kişilik olursa olsun küçük oluyor ayrıca onlar için araba da çadır da sıcak olur aynı alana kumunu yemini koymanız mümkün değil maalesef

herautte
herautte

2945

Ev ortamına alışmış bir kedi ile kamp yapmak hiç sağlıklı olmayacaktır, hepsini geçtim kedinize eziyet olacaktır. Düşüncesi çok güzel ama pratikte uygun değil ne yazık ki.

brutus
brutus

147

Kamp kedi için kesinlikle uygun değil hayvan strese girer hastalanır.

Minnakpatipuki
Minnakpatipuki

14052

Omuz tasması kullanmayı dusunuyorsanız omuz tasmasini kedimle balkonda otururken kullaniyorum. Böylece düşecek olursa onu yakalayabilirim diye. Güvenli olur diye düşünüyordum. Onun canını acitmayacak ama aynı zamanda sıkı ve sağlam olacak şekilde geciriyordum klipslerini. Ama geçen gün kendi kendine içinden kolayca çıkabildiğini gordum ve gerçekten çok şaşırdım. Kediler esnek varlıklar siz sıkıca bağlasanız bile içinden kurtulabiliyorlar aklınızda bulunsun :)

Bir hafta çok da uzun değil, bence evde kalsın. Kaçarsa ormanlık arazide başına ne gelir bulabilir misiniz bunlar tehlikeli durumlar riske girmeye gerek yok.

göğüs tasması var onu dişarda gezdirmek ve veterinere götürmek için falan kullanıyorum biraz alışık tasmaya. kaçmasından ziyade nasıl rahat ettiririm ve psikolojisi nasıl olur onu kestiremiyorum. evde bıraktığımda da hatta eve geç gittiğim de bile sağlam trip atıyor kendileri :(

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 523 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78330 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR