Yaş Mama

hayvansever_
hayvansever_

118851 Puan

Merhabalar, ben kedime yaş mama olarak nutrinin yavru kedi konservesini kulanıyorum. arada ndnin kini veriyorum, kuru mama olarakta ndnin yavru kedi mamasını kulanıyorum. Size sorum ve danışmak istediğim konu şu; kedime ndnin konservesini verrmek pek istemiyorum çünkü içerik olarak mamasıyla (tat-lezzet) neredeyse aynı, nutridende hala daha pek emin değilim ve onunda içeriğinin çoğu tavklu. Kedime daha çeşitli (lezzet bakımından) yaş mama vermek istiyorum ama ndnin çeşitleri çok olmasına rağmen hepsi yetişkin kediler için. Yetişkin yaş mamasının farkı nedir? Ve sizce verebilir miyim? Ayrıca nutri hakındaki düşünceleriniz neler?

8 CEVAP

Yetişkin yaş maması verebilirsiniz. Yaş mamalarda yavru/yetişkin arasında çok fark olmuyor. Nutri kullanabilirsiniz. Schesir, chefs choice, naturea, gimcat, herrmans alabilirsiniz. Evde kendiniz de yapabilirsiniz, bu sitede birçok kez konuşuldu ev yapımı yaş mama konusu, biraz göz atarsanız farklı tarifler bulabilirsiniz.

Ahsenbb
Ahsenbb

9558

Yavru kedilere yetişkin yaş mama verilir.Yetişkin kediler için yetişkin mama çeşitliliği fazla bu yüzden yavru kedi maması vermeye gerek yok bence.
Ben gimcatinkini kullanıyordum ama içeriği mi değişti anlayamadım içeriğini bu sefer okuduğumda hiç içime sinmedi ve almadım.Schesir sipariş ettim.Nutri yaş mama benim kızımda ishal yapıyor nedense o yüzden onu almıyorum.Chefs choice fena değil fiyatına göre ama kıvam arttıcı var onun içinde de.Nutri kedinizi rahatsız etmiyorsa kullanabilirsiniz içeriği güzel ama benimki gibi ishal oluyorsa schesir sanırım iyi bir seçenek

toffy_the_cat
toffy_the_cat

13851

Ev yapımı yap hem daha uzuc hem daha sağlıklı.İçeriğide net ama yinede yetişkin verebilirsin

pinarcaya
pinarcaya

19123

Animonda carny ocean

pinarcaya
pinarcaya

19123

Pardon ben mama sordugunuzu sanmistim :)

Sselin1
Sselin1

122024

Yetiskin yavru mamasi pek fark etmiyor istediginizi kullanabilirsiniz. Yavru mamasinin vitamin degeri biraz daha fazla olabiliyor. Nutri iyi bir mama ama ben shcesir tercih ediyorum daha cok icime siniyor n&d denemiştim ama kedilerim hicbir cesidini yemedi :/ kuru mamasi tavuklu oldugu icin yas mamasinda farkli bir protein kaynagi tercih ederseniz daha iyi olur. Bizim favorimiz schesir sıgır etli ton balikli kirmizi kutuda olan :)

toffy_the_cat
toffy_the_cat

13851

Ev yapımı yap hem daha uzuc hem daha sağlıklı.İçeriğide net ama yinede yetişkin verebilirsin

hayvansever_
hayvansever_

118851

Hepinize yorumları ve yardımları için teşekürler. Schesir aldım denemek için umarım beyenir. :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 545 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR