Pro Plan Kedi Maması

Arkadaşlar kedime yaklaşık 2 aydır pro plan samonlu kedi mamasi kullanıyorum kedim bu arada 5 yaşında bu sıralar pro plan hakkında çok kötü yorumlar geliyor sizce bu mamayı bırakmalı mıyım

6 CEVAP

toffy_the_cat
toffy_the_cat

13851

Er yani.Hem firma hayvan öldürüyor(deney).Hemde içeriğe göre fiystı rezalet.ND,BritCare,fitmşn, Sanabelle alınabilir sahada var tabi

bidiboom
bidiboom

10757

Proplanin ABDdeki uretim tesisi ya da tesislerinden biri denetim kurumu FDAden hijyen acisindan sagliksiz oldugu gerekcesiyle hos olmayan uyarilar almis, iyiye gittiyse ne ala.. bes yil once de domuz yagi kullaniyorlardi benim hatirladigim, ki domuz yagi cok kalitesiz sagliksiz bir yag turu, ingilizce paketin icerik bolumunde "lard=domuz yagi" diye gecen sey turkce paketlerde "hayvani yag" diye geciyordu, ama o zamanlar baska markalarda da benzer durumu goruyordum, herhalde standartlar daha net tanimlandikca ayak uydurmak zorunda kaldilar.. ben fiyati yuksek bir urunde bunlarin yapilabildigini gormek istemem, cunku uretici firma kalitesi onemli ..

alyakcr
alyakcr

3723

N&D ve Hill's kaliteli ve içeriği güvenilir mamalar. Bu markaların diyet ürünlerini kullanabilirsiniz.

Sselin1
Sselin1

122024

N&d düşük tahillinin kisir kedi mamasini kullanabilirsiniz baska bir marka alacaksaniz bile yag orani %10 dan fazla olmasin. Mamasini ölçülü vermeye dikkat edin.

bidiboom
bidiboom

10757

Acana, Orijen ve Hill's ABDde denetim kurumu FDA tarafindan ölümlere yol actigi gerekcesiyle 1 Temmuz 2019da piyasadan toplatildi, Acana ve Orijen kalp hastaligi yaptigi, Hill's de D vitamini zehirlenmesine yol actigi icin (Hill's galiba biraz daha once toplatildi).. bizde boyle bir denetim olmadigi icin hala satisi yapiliyor olabilir..

Cevaplarınız için sagolun hangi mamayı önerirsiniz kedim yaşına göre kilosu fazla 6.400 kilosu zayiflatmaya çalışıyorum

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 451 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR