Kedimin Gozu

selsen
selsen

712 Puan

Selam arkadaslar, kedimin her uyku sonrasi iki gozunde de koyu renkli capak oluyor. Siyah kahverengi arasi. Veterinerimde
n suan uzaktayiz. Ve suan sizlere danismak istedim. Ilk baslarda boyle degildi normal acik renk capakti ve vet bunun normal oldugunu soylemisti. Yardimci olabilirseniz cok sevinirim. Tecrubelerinizi duymak istiyorum.

6 CEVAP

cavdartarlasi
cavdartarlasi

1038

En iyi siyah çay inan, papatya çayınıda deneyebilirsin. İlk önce ılık çayla pamukla yumuşat. Sonra temiz başka pamukla yavaşça sil.

Normaldir, nasıl bizde ara sıra çapak oluşuyorsa onlarda da olur. Ilık çayla gözlerini silebilirsiniz çapakları temizlemek adına. Kediniz suratı basık cinslerdense (iran, british, scottish) normal kedilere oranla daha fazla çapak oluşur.

Gayet Normal Akıntı sümüksü bir kıvamda değilse doğal denebilir çay gibi primitiv yöntemler yerine temizlemeye uygun göz damlaları var vet kliniklerinden alabilirsiniz.

Çay gibi DOĞAL yöntemler diyerek düzeltiyorum. İlla göz temizleme damlası alırım diyorsanız biopet activeninkini kullanmıştım önerebilirim. İnternette fiyatı uygun.

merveaydar
merveaydar

4618

kediniz açık renkliyse çayı önermem, sarı leke bırakıyor demişti veteriner.

selsen
selsen

712

Kedim beyaz sokak kedisi arkadaslar cok sagolun icim rahatladi. Cayi cok duydum Ben suan ilik suyla siliyorum. Tekrar sagolun :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 396 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80120 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR