Kedim Benden Uzaklaştı

rumeysak06
rumeysak06

244 Puan

kedim benden uzaklaşmaya başladı sahipleneli 11 ay oldu ilk aylarda yanımda yatardı sürekli sevdirirdi kendini hastalandığım zaman ona da bulaşır korkusuyla 2 gün yanımda yatırmadım yanımda yatmamaya başlamıştı ama kendini sevdiriyodu son 2-3 aydır iyice uzaklaşmaya başladı anneme aşırı düşkün bundan 1-2 hafta öncesinde patisiyle yüzümü severdi ve oldu olası benim kucağımda herkesten çok dururdu öptürdü falan ama artık öyle değil kendime nasıl yaklaştırırım bilmiyorum yardım eder misiniz ve hiç ısırma-tırmalama huyu olmayan kedi artık kucağıma aldığımda ısırmaya veya tırmalamaya başladı

9 CEVAP

Sselin1
Sselin1

122024

Kediniz kısır degil mi? Kediler genelde yemegini veren kisiye düşkün oluyorlar :) sevdigi mamalari elinizden verebilirsiniz ödül mamasi vs bunu kedinizi sevdikten sonra yaparsaniz onu sevmenize ses cikarmamaya baslar. ben bu sekilde kedimi kucagimda tasimaya alistirdm. normalde suratima tirmik yerdim kucagimda uzun sure tuttugumda:). Her kucagima aldigimda onu direk mutfaga götürüp yas mamasini verdim. Kucagimda Kuzu gibi duruyor artik. bizimki biraz obur ama onunda etkisi var :)

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Muhtemelen bakimiyla falan annenis ilgileniyorsa ona yakinlasmistir.

bidiboom
bidiboom

10757

Butun bebekler buyur ve daha genis bir cevreye sahip olur, daha dun eliniz-eteginizdeki bebe selam anne naber arkadaslar bekliyo soona gorusuruz diyerek yaninizdan gecer gider.. Anneler Klubune hosgeldiniz:))

rumeysak06
rumeysak06

244

peki kendime yakınlaştırabilmem için ne yapmam gerek

gozdeyilmaz
gozdeyilmaz

13284

minnoş büyümüş bizimki de öyle oldu şimdi canı istediğinde geliyor bırakın daraltmayın hiç sonuçta bizlerde o şekilde büyüdük önceden bizimle yatan kedimiz artık kendine seçtiği yerlerde uyuyor o nasıl istiyorsa öyle kalsın

bidiboom
bidiboom

10757

Bilmiyorum cunku kediyi de sizi de tanimiyorum, mesela gun boyu disarida misiniz, bu ara ilgilendiginiz baska bir sey mi var vs.. ben tasindigimda habire ev isinden benimkilerle hic ilgilenememistim, birinde sevgiyle ogluuum dedim, aa baktim yuzunde bir tavirli ifade, bir "hem yoksun hem oglum diyorsun, bosversene!" tavri!:)) o an anladim ben birkac hafta dogru duzgun yuzlerine bile bakmamisim hayvan duygu olarak kendi basina kalmislik duygusu yasiyor ve alip basini gitmis.. eskisi gibi ilgilenince o da normal haline dondu.. ama benimki zaten yetiskindi sizinki yavru ve benim kedilerin etrafi da kalabalik degil..

pinarcaya
pinarcaya

19123

Bence de mama kozunu kullanin:) odul mamasini yas mamayi siz verirseniz sizi sever.

Leyl003
Leyl003

2763

Ister istemez kediler büyüdükçe eski temasları sevdirmeleri olmuyor.. ben kediyi kendi haline birakmanizi ve mamasını sizin tarafinizdan verilmesini tavsiye ederim..

cavdartarlasi
cavdartarlasi

1038

Hep derler ya siz kedinin değil kedi sizin sahibinizdir diye. Bu durumu kabullenmelisin canı isterse sevdirir canı istemezse sallamaz işte:) kafasına göre takılır biz evcil hayvanları olarakta ona uyum sağlamaya çalışırız.


Ama elbette ufak hileler yapabilirsin. İlki mamasını sen vermeye başla, onunla oyun oyna yorulunca sen sev yakınlaş ve en önemlisi onunla konuş güzel bi ses tonuyla içten severken. Sonra bi kaç saat evden uzaklaştığında eve döndüğünde kapıdan girer girmez ödül maması verebilirsin. Tasma kullanıyorsa yürüyüşte olur. Bunlar ufak hileler işine yarar. Ama ilk başta dediğim gibi genelde onun isteği olur biz ayak uydururuz:)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 7535 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR