Kedimi Kucağımda Sevemiyorum

Poncikvan
Poncikvan

700 Puan

Merhaba 3.5 aylik van kedimiz aşırı hareketli.enerjisini atıyoruz oyun oynatmaktan gına geldi yani. Ama sevmeye gelince hemen oyun oynamak istiyor.bazen abartıp sırtıma atliyorki düşünün tırnaklarını kesme zamanını kaçırdıysam çektiğim aciyi.yavru diye sabrediyorum ama daha sakin olması ,sevmek için ne yapabilirim.buyudugunde huyu değişmezse başa çıkamam diye korkuyorum.cunku bıraksam tavana kadar tırmanıyor

9 CEVAP

Kısırlaştıktan sonra bu halinden eser kalmaz merak etmeyin. Ama böyle durumlarda yapılacak en iyi şey enerjisini atabilmesi için yanına bir arkadaş almaktır. İmkanınız varsa kesinlikle bir yavru daha sahiplenin.

Poncikvan
Poncikvan

700

Kısırlaştırma zamanı ne olmalı? Ikıncı bir kedi çok isterim ama maalesef

Dişiyse 6-7-8 aylıkken (kediden kediye değişir) erkekse 1 yaşında kısırlaştırılması lazım.

Benim kendimde yavru 2 aylık çok çok enerjik sürekli oynuyor arada bir geliyor kucağımıza uyuyor sonra yine oyun oynamaya başlıyor benim için çok sıkıntı değil onunla oynamayı çok seviyorum ama evet çok can yaktığı zamanlar olabiliyor mesela sayesinde şuanda elimde sargı var :D inşallah büyüyünce seninkine benimkide sakinleşir :)

merveaydar
merveaydar

4618

kedi nanesini denediniz mi? çok uysallaştırıyor bazı kedileri.

bidiboom
bidiboom

10757

Yavruluk halleri, buyudukce ayni insan yavrusu gibi halden hale geciyorlar, ilgileri oyunlari degisiyor ve zamanla duruluyorlar.. ama nihayetinde kedi ve arada kuduracak kacinilmaz:) bir de sorunuzun cevabi tabiatina da bagli, benim kiz da oglan da kucakta tasinmaz boyle iran kedisi gibi istemiyorlarsa aninda atlarlar, ama oglum hic kucakci degilken uzaniyorsam kizim kucagima kurulup uyur.. yapi meselesi, bakalim sizinki nasil sekillenecek..

bidiboom
bidiboom

10757

Bi de o sirta, bacaga tirmanmalar, yuksekteyse kafaya atlamalar filan onlar olacak, kediyle yasamanin alamet-i farikasidir tirmik izleri:))

Poncikvan
Poncikvan

700

Ayri ayri teşekkür ederim. Hala çok oyuncu hala kendini sevdiriyor bana.yabancilara tisliyor.

Poncikvan
Poncikvan

700

Ayri ayri teşekkür ederim. Hala çok oyuncu hala kendini sevdiriyor bana.yabancilara tisliyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 540 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR