Parçalı Kanlı İshal

Susuuuu
Susuuuu

198 Puan

Merhaba köpeğim ona verdiğim oyuncağı parçalamış oyuncak plastik bi kaç parçasını yutmuş onları dışkısından 2 gün çıkardı ancak dün dışkısında tam anlayamadım ama sanırım kandı ve yapışkan kan rengi parçalar vardı (parçalar büyüktü ) dışkısı aşırı cıvıktı çok pis kokuyodu yemek yemesinde su içmesinde hiç bir sorunu yok hareketli ama sürekli ağzı kuruymuş gibi yalanıp yutkunuyo ama suyu var ve içiyo normalde bu saate kadar hem dışkısını yapmış olması gerekiyor ama o hala yapmadı sadace çişini yaptı acil bi durum varmı napmam lazım ??

5 CEVAP

nryoztrk
nryoztrk

13

ballokumu ne yazık ki söylediğine katılmıyorum , evet kanlı ishal dediğin gibi dışkısını kırmızı su gibi yapmasına sebep olabilir ama bu hastalık onun neredeyse son aşamaya ulaştığını gösterir .Bir hayvanın kanlı ishal olduğunu anlamak için illa son raddeye gelmesini beklersen zaten hayvanın kurtulma olasılığı çok düşüyor.Tabi ki burda köpek kanlı ishal demiyorum sonuçta oyuncağı parçalamış ve yutmuş bağırsaklarına zarar vermiş olabilir ama kanlı ishal olasılığını da hiç bir zaman hafife almamalıyız.

ballokumu
ballokumu

9431

Arkadaşlar kanlı ishal demek. Bildiğiniz kırmızı su gibi yapması demek. Az bir parça kanın olmasının adı kanlı ishal değil

Cnsygt
Cnsygt

4873

Sağlık sorularının cevabı burada aranmaz sanki. Belki içinizi rahatlatmak istediniz ama bu ciddi bir durum yediği oyuncak bağırsaklarına ciddi zarar vermiş olabilir. Acilen veterinere götürmelisiniz. Geçmiş olsun.

cdogali
cdogali

792

Eğer kanlı ishal varsa, durumun çok acil olduğunu düşünüyorum. Yoluna girmediyse ya da tekrar olursa veterinere götürün; götürürken de dışkıyı bir poşete koyup onu da veterinere verin.

lwb
lwb

120674

Kötü ihtimal kanlı ishal olabilir, biraz daha iyi düşünürsek oyuncaktan dolayı bi problem yaşıyor da olabilir

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 465 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80256 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR