1 Yaşında Cocker Sahiplendim

Tarcinzeze
Tarcinzeze

457 Puan

Ailesi bakamadığı için sahpilendirilmek istendi. Bende sahiplendim. Cinsi Cocker
İngiliz mi amarican mı bilmiyorum. merak ettiğim birkaç sorum olacaktı.


Soru1
Şimdi 1 yaşında bu güzel köpekcik. Sadece tuvalet eğitimi var. Otur yat kalk gibi komutları bilmiyor. Ben bunları öğretmek istersem öğrenebilir mi gec mi ?


Soru2
Evde rahat durmuyor kapıları tırmaliyor. Dışarıyı istiyor sıkılmıştır dicem. 2 gündür sabah çıkıyoruz akşam 9 gibi giriyoruz eve. Neden kapıları tırmaliyor.


Soru3
Dışarda kaç saat gezdirmeliyim. Ayrıca kaç defa çıkmalıyız.


Soru4
Acayip kedi manyağı peşinden çok koşuyor. Birgün tasma elimden çıkar kedi peşinden koşarsa geri gelebilir mi? (Normalde tasmayi çıkarınca yanımdan ayrılmıyor. Beni takip ediyor.)


Soru5
Cinsiyeti erkek. Kızgınlık dönemi mi kızanlık dönemi mi öyle bir donemdeymis bazı kişiler söyledi. Dişi avında bu aralar. Bende aynı odada uyumaktan korktum açıkçası.

6 CEVAP

Ahsenbb
Ahsenbb

9558

Arkadaşlar diyeceğini demişler.
Sokaktaki kedileri kovalayıp korkatmasına izin vermeyin lütfen.Köpekler de kedileri seviyor eğitebilirsiniz o konudada.Kaç yaşında olursa olsun eğitilir büyüyen köpekler eğitilmez cümlesi doğru değil kesinlikle

Raubeyaz
Raubeyaz

9172

Her dışarıya çıkmak istediğinde istediğini ona verirseniz size kullanır, köpekler zeki hayvandır. Benim arkadaşımın köpeği, öksürür gibi yapıyordu, dışarıya çıkınca susuyordu, toza alerjisi var sandı, evi baştan aşağıya sirkeyle temizledi, ama yine devam etti, dışarıya çıkınca sustu. Sonra köpek eğitimi ile ilgilenen insanlar ile iletişime geçti ve sebebini öğrendiler, dışarıya çıkmak için öksürmek bahanesini kullandı. Sizin ki de kapı tırmalamak ile tehtit ediyordur

HilalAres
HilalAres

2493

Merhaba eğitim konusunda içiniz rahat olsun sıkı bir disiplinle her şeyi öğretebilirsiniz. Kapı dışarı konusunda her gün belirli saatlerde dışarı çıkarmaya özen gösterin evde ihitiyaçlarının karşılandığından emin olun en önemli hayır! komutunu öğretinki işiniz kolay olsun o zaman yanlış nir bir hareketinde felan hayır diyerek durdurabilirsiniz..

Raubeyaz
Raubeyaz

9172

Önüne mama koymak ile canlı bakılmaz, bebeğin önüne yemek koyup 1 gün boyunca kendi haline bırakabilir misiniz? , hayvanlarda bebekler Gibidir, sabah öğlen akşam olucak şekilde zaman çizelgesi hazırlayın, saati gelmeden yemek vermeyin, tek suyu önünde olsun, gece yatmadan önce ödül maması ile güzel gününüzü sonlandırabilirsiniz

Tarcinzeze
Tarcinzeze

457

Peki köpeğe günde kaç kere ne kadar miktarda mama vermem daha uygun olur. Ben köpek yoruluyor, acıkır diye çıktığımızda mama alıyorum yanıma yediriyorum sürekli. Evde de önüne sıklıkla mama koyuyorum. Sizce doğrusu nasıl olmalı?

Tarcinzeze
Tarcinzeze

457

Güzel cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 606 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80239 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR