Kedierim Artık Hep Kavga Ediyor

SANANEBEEE
SANANEBEEE

172 Puan

biri erkek biri dişi 2 kedim var, 1 yıldır beraber öpüşe koklaşa yaşıyorlar.. 2 ay önce çiftleşip anne baba oldular. Doğumdan 1 hafta sonra oğlumu kısırlaştırdım.Ve yavrular da dahil olmak üzere çok iyi anlaşıyorlardı.Oğlum yavruları yalar temizler kızım korkunca oğlumun yanına saklanır falan çok iiydi herşey. Sonra kızım emzirirken memelerinde mastit oldu ve hergün sabah akşam iğne olamaya gittik. Ama ilk üç gün yine sorun yoktu. Sonra bir gece kavga sesine uyandım. Kızım oğluma saldırdı ve ogünden beri birgün arayla biraraya getirdiğimde kızım oğlumu koklayıp saldırıyor.
Yavrularla ilgili hiçbir sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü kızımı kapatıp oğlumuyavrularla rahatlıkla aynı ewde bırakabiliyorum hala oğlum hiç karışmıyor.
kızım kısır olmadığı için kızgınlığa girdi oğlum da kısır karşılık vermediği için kızım saldırıyor dedim ama veterinerimiz kedi psıkolojisi bilen birinin bunu asla söylemeyeceğini ancak insanların bunu düşüneceğini ve böyle birşey olamayacağını söyledi.
Veterinerde kokusu değişti heralde dedim ama kokusu değişen kızım saldıran yıne kızım..
Odaya kapatmak bu sıcakta içime sinmediği için evleri ayırdım direk.. İkisi de suan daha huzurlu ama sonsuz kadar böyle yaşayamam tabiki..
Şimdi Composure sakinleşirici kullancam veterinerim önerdi ama çözüm değil tabiki.. Sizce ne yapmalıyım?

5 CEVAP

BalliBadem
BalliBadem

121963

Dişi stresli bi dönem yaşıyor hem anne oldu hem iğne oluyor belki erkeği yavrular için tehtit olarakta görüyor olabilir belki yavrular büyüyünce sakinleşir ama tabi bu benim düşüncem

SANANEBEEE
SANANEBEEE

172

Umarim yawrulari sahiplendirince hersey eskiye doner..oglum suan ayri evde ama olan bana oluyo..gunduz anne ve yavrularlayim aksam oglumla..oglum da yeniden cocukluguna donup ayaklarimi elimi isirmaya basladi..

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Ciftlestirmenin zararlari:D dicem sananebeeee dicen o yuzden size kolay gelsin. Yavrular gidince ve anne iyilesincw durum duzelir alisirlar yine bence.

Durum gerçekten zormuş ama annenin mastit için vurulan iğneleri nedeniyle hormonal bir takım sorun yaşıyor olabilir kadınlardaki lohusalık gibi. geçici bir durumdur diye düşünüyorum . size bol sabır bu arada.

SANANEBEEE
SANANEBEEE

172

Cooo tesekkur ederim..bugun biraraya getireyin yawrularin olmadigi bir ortamda diye dusundum..ama sabah eve gelince kizimin gerginligini gorunce vazgectim..biraz daha ayri kalsinlar bakalim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 366 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78293 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR