Sahte Mi ? Lysıne Kullananlar Bu Markayı Denedi Mi?

cavdartarlasi
cavdartarlasi

1038 Puan

Arkadaşlar aşağıda belirttiğim ürünü kullanan bilen var mı? Yardımcı olur musunuz?


zoo tech uıra-lysine ürünün ismi, klinikten takviye için bunu önerip verdiler ama zoo tech resmi sitesinde ben ürünü bulamadım.


12 CEVAP

Raubeyaz
Raubeyaz

9172

Veteriner verdiyse güvenilirdir.
Ama siz yinede petlebiden sipariş verin

Narcis
Narcis

465

Solgar marka vitaminin lysine kullandım.Kedi nezlesi için..Bağışıklık güçlendirerek yoğun burun akıntısını biraz azalttı.Beslenme yetersizliği olan köpeklerde de kullandım.Solgarı eczaneden alabilirsiniz

Fatiko
Fatiko

11964

Bu ne için kullanılmakta

Ahsenbb
Ahsenbb

9558

Veterinerinize resmi sitesinde olmadığını söyleyip nereden temin ettiklerini sorabilirsiniz.Kafanıza oturmadıysa ben iade isteyip hemde sırf ucuz olduğu merdiven altı ürünler satabilecek bir veterinerle bağınızı koparabilirsiniz.
Bende baktım az önce göremedim.

cavdartarlasi
cavdartarlasi

1038

Lysine genelde yurt dışından gelirdi, bu üretici türkiyeden ama onunda sitesinde ürün yok nette bile aynısını bulamadım. Merdiven altı ürünler türedi onlardan mı diye endişelendim.

cavdartarlasi
cavdartarlasi

1038

Evet öyle yapacağım ben de. Kedimin anne sütü içmediğinden dolayı bağışıklık sistemi güçlü olması için kullanmak istemiştim. Zaten çok sağlıklı ama yine de anne sütü eksikliği ileriki dönemde etkileyebilir.


Firmaya mail attım eğer ürün gerçekten kendilerinin değilse ki merdiven altı olduğu ispatlanacak ona göre gerekenleri yapacağım artık.

hatcik
hatcik

65

aynı ürünü benim veterinerim de verdi, bağışıklık güçlendirmesi için. bi sonuca ulaştınız mı acaba?

cavdartarlasi
cavdartarlasi

1038

İşin aslı desteğin direk bi etkisi var mı anlamam zor, yani zaten kedime özenli bakıyorum ve gayet sağlıklı. Ama etkisi olduğuna inanıyorum. Arada kullanılabilir sık sık gereksiz.

Yagmur1618
Yagmur1618

796

Geçen süre içerisinde firmadan geri dönüş alabildiniz mi? Bugün veterinerimiz bize aynı üründen verdi de.

Favole
Favole

108

veterinerimiz de bize verdi. 20 gunluk herpes virusu olan kediye kullandım ve burun akıntısı gecti hapsurukları cok azaldı. istahı yerine geldi.ben memnun kaldım. tabi gozleri icin goz damlası da kullandım.Herkes birbirine sormus ama deneyip kullananlar yazmamıs. Ürün benim icin iyi.evde yedekte bulundurmayı duşunuyorum

ugurcil
ugurcil

2372

12 yaşındaki kedime sonsuz güvenle teslim ettiğim klinik verdi ve 5 günlük kullanımı süresince saçma sapan yan etkiler gösterdi:



  • yemek yemeyi kesti.

  • sürekli olarak hapşurdu.

  • boğazına bir şey takılırcasına öksürdü.



    1. Gün itibariyle iştahı tamamen kesildi ve ancak dün kuru mama yemeye başladı. Kuru mamayı bıraktığı bu dönem arası sadece hindi eti yedirmeyiz başardım ve kakasını 3 günde bir yapmaya başladı ve hala düzene girmedi. Pro Plan probiyotikle az da olsa kaka sorununu çözdüm diyebilirim.



  • bize veteriner tarafından verilen marka Carnicare Lysine Force öldürecekti çocuğumu. Lütfen bir ürünü kullanmaya başlamadan önce iyice araştırın. Linki bulamadım, Lysine'nin 30 yıllık araştırmalar neticesinde hastalığı iyileştirmek yerine tetiklediği ve en kısa zamanda kesilmesi gerektiği anlatılıyor.

Favole
Favole

108

Cok gecmis olsun @ugurcil cocugunuz Tez zamanda iyilessin insallah. Ben yukarıdaki markadan bahsettim. O gayet iyi geldi. zoo tech uıra-lysine . butun yavru kedilere veriyorum ek olarak. Ancak soylediginiz durumu da ilk defa duydum. Tetikleme durumunu bilmiyordum. Sanırım bu grip olmadan once grip asısı olup da daha agır grip olanlar gibi bir durum.Hani bazı insanlarda oluyor ya ona bezettim. Benim de 12 yasına girecek chinchilla cinsi bir kedim var .7 yasındayken kısırlastıgı surede kedi gribine yakalandı. baya agır gecirdi. bir sene solgar ın lysine i ezerek verdim.Tabi o zaman simdi ki gibi malt seklinde lyzine bulmak zordu. Allah butun patili cocuklarımıza sıhhat versin.Ömürlerini uzun etsin

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2122 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR