Köpeğim Çok Havlıyor

Tanem1586
Tanem1586

198 Puan

Arkadaşlar cane corso bir köpek aldım 1.5aylık ama çok havlıyor ve bana geleli 3hafta oldu hala tuvalet eğitimi veremedim tuvalet eğitimi için kumunu ve ilacını aldım lütfen yardım edermisiniz

9 CEVAP

zcerenoktay
zcerenoktay

23782

Köpeği kuma alıştırmak nedir? İlk defa duyuyorum. Ya gazete kağıdına ya da pet denilen hasta bezi gibi yere serilen bezlere alıştırılır köpekler. Kediler gibi kuma yapmazlar. Daha köpeğin çok küçük tuvalet eğitimi 4. aya kadar evde belirlenen bölgeye alıştırması ile 6.-7. aya gelindiğinde dışarı çıkması sonucu eve yapmaması süresi içinde oturur. 2 veya 2 buçuk aylıkken başlamalısın wc eğitimine. havlama sorununu da oyun oynarken ve ona yaklaşırken kurduğun ses tonu ve kullandığın beden dili ile dindirilebilir. Zaten belirli bir olgunluğa gelince cins itibari ile ağır başlı oldukları için hayvan durulacaktır. saldırgan eğitmemeye çalış sosyal olsun hayvan. gerçekten çok güzel bir köpeğin var kıymetini bil ve iyi eğit. yazık olmasın.

kedi_sever123
kedi_sever123

4789

kumunu koklamasını sağlayın daha sonra alışır kumuna kedilere böyle yapınca alışıyorlar ama köpekler de işe yarar mı bilmem denemenizde fayda var ama.

Tanem1586
Tanem1586

198

Çok teşekkür ederim bide bir şey daha sormak istiyorum.kedi kumu ile köpek kumu arasında fark varmıdır

ElifACAR
ElifACAR

505

1,5 aylık daha bebek havlaması çok normal. Hiç bir şeyden haberi yok, annesi yok, yabancı bir yerde. Havlamasa sıkıntı:)) bu arada havlamasın diye koynuna alıp yatarsan o yataktan bir daha indiremezsin haberin olsun.

gokceyigit
gokceyigit

107566

ŞİŞİNİ YAPTIGI YERİ KOKLATIP KUMA GÖTÜRÜN ZAMANLA ANLIYORLAR

nirema
nirema

2312

çişini yaptığı yere gazete serebilirsiniz. tekrar yaptığında gazete parçasını(koku olan kısmını) alıp kumuna koyarak oraya yapması gerektiğini anlatabilirsiniz.

Tanem1586
Tanem1586

198

Hepinize çok teşekkür ederim uyguluycam

Tctcats
Tctcats

302

Havliyorsa havladiginda ona bir ceza verin ama canını acitmayacak bir ceza

izzy
izzy

11296

1.5 aylık köpek daha kasları itibari ile
Tuvalet eğitimi alamaz biraz sabırlı olun bende de kopek var kuma yapacağını size kim söyledi ilk defa duyuyorum kedi degil ki bu 1.5 aylık köpeğe havliyor diye ceza vermeyin o daha dünyayı tanımıyor bile farkında olmadan ne yaptigini cezada neyin nesi?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1252 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79541 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR