Çelik Kedi Sinekliği Önerisi

hcerenk
hcerenk

10454 Puan

Arkadaşlar merhaba,
Haziran sonunda eve çelik kedi sinekliği yaptırdım ve çok memnunum. Artık yatarken sağa sola giderken evin tüm kapı penceresi sürekli olarak açık. Evin havalanmasına ve temiz kalmasına gerçekten çok yardımı dokunuyor. Mamalar bile kokusu olan yiyecekler, özellikle sıcakta bazen çok boğucu olabiliyor kokusu. Özellikle benimki gibi küçük bir eviniz var ise maalesef havalandırma konusu çok büyük önem taşıyor. Evinde sineklik olmayanlr evin havalandırma sorununu ve kedilerin güvenlik sorununu aynı anda nasıl çözüyorlar bilgi verebilirler mi?
Ben oturduğum evde kiracıyım. 4. senemizi doldurmak üzereyiz. Ev sahibim ile konuştum ve kendisinin basic standart sineklik parasını ödemesi, benim ise aradaki çelik farkını ödemem anlaşması ise sineklik yaptırımı konusunda anlaştık. Dolayısı ile bana çok ucuza mal oldu.
Piyasada çelik sineklik ve kedi sinekliği adı altında kalitesiz alüminyum sineklik yapıyorlarmış. Alüminyum da özellikle kalitesizi ayrı bir yumuşak metal olduğu için bükülmeler ve yırtılmalar oluyormuş. Bir arkadaşım daha yaptırmak istiyor ama pahalı geldiği için vazgeçiyordu. Mahalledeki başka bir sineklikçiden fiyat aldım, tam yarı fiyatını verdi ama çelik dediği şey alüminyum olduğu için insanın içine sinmiyor.
yaklaşık 2 aydır püfür püfür gece esintilerinin ve sabah akşam havalanmış ferah bir evin keyfini sürüyoruz gerçekten.
Firma "marmara sineklik/kedi sinekliği" diye geçiyor. Kendileri ile hiçbir bağım bulunmuyor ama gerçekten kaliteli bir ürün olduğu ve pencereler camlar tüm kedi sahiplerinin derdi olduğu için bahsetmek istedim.
Bir adet de fotoğraf yüklüyorum. Görüntüyü asla bozmadığını ve sanki yokmuş gibi gözüktüğünü aktarabilmek için :)


7 CEVAP

hcerenk
hcerenk

10454

Ya birisi Antalya'da yaşıyormuş ve kendisi ölçüleri alıp yollamış. Nasıl ölçü alacağını ve nasıl montaj yapacağını tarif etmişler. Tabi ki olup olmaması konusunda bir sorumluluk almayarak ürünleri Antalya'ya yollamışlar. Kİşi kendisi takmış ve çok memnunmuş.
Google'daki yorumlaraya da Instagram yorumlarına yazmıştı ilgili kişi.

bidiboom
bidiboom

10757

Kedi filesi de cok ucuz ve etkili, 4x4cm goz aralikli beyaz file tutturdum parmakliklara her yerinden, fileye dikkat ederseniz goruyorsunuz yoksa yok gibi algilamiyorum, kediler istedikleri gibi oturuyorlar orda, havalandirmaya da cok iyi geliyor hakkaten.. fiyati da 2x2 30kusur tl birseydi, internetten bulmustum..

bidiboom
bidiboom

10757

Benim oglan da hem guclu toraman bir kedi hem de cok haylaz, ama ikisi de yillardir tek delik acamadilar cunku ipi saglam sentetik bisey, adini simdi unuttum ama ~1mm kalinliginda kediler icin fazla saglam birsey.. bi de sakin misina kullanmayin, misina isirmaya filan kalksa etini kesebiliyormus hayvanlarin..

hcerenk
hcerenk

10454

Bahsettiğiniz parmaklıklara file çözümünü pek çok evin penceresinde gördüm. Açıkçası pencere denizliğine çıkıp oturmaları etrafı izlemeleri çok güzel bir şey. Evimde maalesef buna uygun bir yapılanma yok. Açık kapıya da file gerersem tahmin edeceğiniz gibi yırtılma daha doğrusu kapıya bağlandığı noktalardan açılma yapması çok muhtemel. 3. kattayım ve koşarak gelip atladıklarında neler olacağını düşünmek bile istemiyorum :) Parmaklık bile algı açısından daha caydırıcı oluyordur kedilere. Geçen gün odaya bir girdim, bir tanesi sinekliğe asılı bir şekilde duruyodu. Kuş görünce hop yapışıyorlar camlara sinekliklere.
Fakat, 4x4 gözlü bir sineklik gerçekten sinek ve böcek anlamında başarısız kalacaktır. Bulunduğum yerde Kurbağalıdere ıslah çalışmalarından dolayı çok uzun zamandır sinek sorunu var. Yeni yeni geçiyor gibi. Aslında yaptırmak için geç kaldık ama, yine bile çok faydasını gördük.

BanuYuzgec
BanuYuzgec

13502

Ben de bu şekilde sineklik yaptırmak istiyorum ama Eskişehir de bulamadım

BanuYuzgec
BanuYuzgec

13502

Ben de bakayım o zaman teşekkürler.

BanuYuzgec
BanuYuzgec

13502

Kedi fileleri çok güvenli gelmiyor bana kedim de çok yaramazdır yırtabilir

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1844 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 4 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80264 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR